Filmovi Pedra Almodovara u CNP-u od 10. do 13. novembra - Volim Podgoricu

Filmovi Pedra Almodovara u CNP-u od 10. do 13. novembra

Na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta od 10. do 13. novembra biće priređen ciklus filmova Pedra Almodovara.

Publika će biti u prilici da pogleda ostvarenja: “Šta sam uradila da zaslužim ovo?”, “Kika”, “Žene na ivici nervnog sloma” i “Pričaj s njom”. Ovaj program CNP realizuje u saradnji sa Crnogorskom kinotekom a ulaz za sve projekcije je slobodan.

Film “Šta sam uradila da zaslužim ovo?” biće prikazan u utorak 10. novembra na Velikoj sceni u 20 sati. Glorija dopunjuje budžet porodice čisteći kuće drugih ljudi. Da bi izdržala napornih osamnaest sati radnog vremena, počinje da uzima amfetamine, prekomjerno. Jednog dana, kao i većina žena u njenoj situaciji, Glorija će eksplodirati kada se najmanje očekuje. U filmu koji je snimljen 1984. godine igraju Karmen Maura, Luis Hostalot, Gonzalo Suarez.

1 komentar

  1. Thanks for making the honest attempt to speak about this. I believe very robust approximately it and want to read more. If it’s OK, as you gain more in depth wisdom, would you thoughts adding extra articles similar to this one with additional information? It might be extremely useful and useful for me and my friends.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com