(VIDEO) ĐACI SAMO ŠTO ME NE TUKU: Zastrašujuća ispovijest profesora kojeg su đaci “klali” lenjirom! - Volim Podgoricu

(VIDEO) ĐACI SAMO ŠTO ME NE TUKU: Zastrašujuća ispovijest profesora kojeg su đaci “klali” lenjirom!

Nastavniku istorije u OŠ “Branko Radičević” M. S. (60) iz Podunavaca kod Vrnjačke Banje preti otkaz zbog navodnog udaranja učenika L. R. (12) koji je insistirao da odgovara, ali mu M. S. nije dozvolio, jer nije bilo vremena.

Sve se odigralo 15. oktobra na času istorije kada je učenik insistirao da odgovara, ali mu nastavnik nije dozvoljavao jer nije bilo vremena.

I pored zabrane donošenja mobilnih telefona u školu, đaci su se utrkivali ko će da fotografiše ovaj skandal. Nisam mogao to da kontrolišem i zato sam, a to se vidi na snimku, pokušao da im objasnim da se smire i ostave mobilne. Jedan od njih mi je lenjirom prošao ispod grla kao da me kolje. Nemoćan sam, učenici samo što me ne tuku – rekao je M. S. za “Blic”.

On kaže da je veoma uzrujan i da je pokretanje disciplinskog postupka zbog udaranja učenika za njega iznenađenje jer kako je rekao ne postoji čovjek sa kojim on nije u dobrim odnosima.

– Nisam imao namjeru bilo koga da udarim. Čas je bio pri kraju. Rekao sam učeniku više puta da ću ga pitati sljedećeg časa. Međutim, on nije htio da se pomjeri od katedre i ja sam rukom krenuo da mu pokažem da ide na mjesto i tada ga prstima zakačio po bradi. Dječak me prijavio i nakon toga došao je kod mene sa kolegom i dalje insistirajući da odgovara. Ne znam šta će biti, očajan sam – kaže Simić.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Otac učenika L. R. nije želeo da podnese prijavu protiv Simića.

Još 2008. godine na Jutjubu se pojavio video snimak na kojem se vidi kako profesor ne može da uspostavi kontrolu na času. Tada mu u jednom momentu prilazi učenik s lenjirom u rukama, stavlja mu pod grlo i simulira klanje.

Pogledajte video:

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com