I BUKVALNO SU LETJELI OD SREĆE: Paraglajding klub “Orao” je uradio nešto za MEDALJU! - Volim Podgoricu

I BUKVALNO SU LETJELI OD SREĆE: Paraglajding klub “Orao” je uradio nešto za MEDALJU!

Podgorički paraglajding klub “Orao” na čelu sa Dejanom Janićem je napravio gest za – medalju! Nedavno su ugostili samohrane roditelje i njihovu djecu i organizovali im dan koji će pamtiti zauvijek. Djeca i njihovi roditelji su, i bukvalno, letjeli od sreće. Naravno, sa paraglajderima.

– Neprocjenjivo iskustvo! U okviru naše osmomjesecne akcije osnaživanja podrške samohranim roditeljima i njihovoj djeci, kao i višečlanim porodicama, uživala su djeca , ali i roditelji! Besplatne tandem letove  crnogorskim nebom članovima NVO “Zinak” obezbijedili su iz paraglajding kluba “Orao”, uz asistenciju licenciranih pilota, koji su i pripadnici IPA Montenegro, kazala je za portal “Volim Podgoricu” Nikoleta Strugar, izveršna direktorica ovog udruženja i dodala: Hvala pilotu Dejanu Janiću, koji je preuzeo organizaciju i odgovornost za uživanje djece i roditelja, kao i pilotima Radenku Bulatovicu i Drašku Vladičiću. Najbezbjednija letilica je paraglajder, u to smo se uvjerili. Naše članice su po slijetanju, dobile i ružu za hrabrost. Sva djeca su današnje prvo iskustvo u letu s paraglajdero , nazvali jednom riječju -“OPET”!

Dejan Janić kaže da su on i njegove kolege paraglajderi uživali, vjerovatno, više nego njihovi gosti.

-Nema ljepše i vrijednije stvari na svijetu od dječjeg osmijeha. Kada učinite bilo što da ga izmamite, onda je to neprocjenjivo. Srećni smo što su djeca uživala, i naravno da ćemo nastaviti sa ovakvim akcijama, kaže Dejan.

Pogledajte kako im je bilo:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com