Podgoričanka Jana Mirković nas predstavlja na dječjoj Evroviziji - Volim Podgoricu

Podgoričanka Jana Mirković nas predstavlja na dječjoj Evroviziji

Petnaestogodišnja Podgoričanka Jana Mirković 21. novembra u Sofiji predstavljaće Crnu Goru na prestižnom muzičkom takmičenju, dječjoj ,,Pjesmi Evrovizije“. Pjevaće numeru ,,Oluja“ čija je koautorka sa Bobanom Novovićem, dok muziku potpisuje Mirsad Serhatlić, a aranžman Vladimir Graić Graja.

– Moja očekivanja su da na najbolji način predstavim Crnu Goru, da dam sve od sebe, da moja ekipa bude zadovoljna. To mi je najvažnije. Koji ću plasman osvojiti, to nije bitno, jer to je sve zabava, druženje, novo iskustvo, nešto što će da zaokruži moju dječju karijeru – rekla je Mirković na nedavnom predstavljanju pjesme i spota u podgoričkom restoranu ,,SuperVoli“.

Spot za ,,Oluju“ snimila je ekipa TV 777 na Njegušima i u Budvi.
Za Janine kostime na dječjoj ,,Pjesmi Evrovizije“ zadužena je nikšićka kreatorka Ivana Murišić, a za koreografiju Milica Cerović iz Beograda.

1 komentar

  1. I am usually to blogging and i genuinely appreciate your content regularly. This great article has really peaks my interest. My goal is to bookmark your web site and keep checking for brand new details.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com