EPCG: I u četvrtak isključenja struje zbog radova i ugradnje brojila - Volim Podgoricu

EPCG: I u četvrtak isključenja struje zbog radova i ugradnje brojila

Nova elektronska brojila od ponedjeljka 9. novembra do petka 13. novembra biće ugrađivana u Podgorici, Nikšiću, Baru, Kotoru i Herceg Novom. U toku radova na ugradnji novih brojila objekti u kojima se vrši ugradnja biće bez napajanja električnom energijom od osam do 18 časova, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore EPCG.

Nova brojila od ponedjeljka do petka u Podgorici biće ugrađena u sljedećim ulicama i naseljima  B. Boškovića, B. Popovića, Botunska, Dajbabska, Jezerska, Lazara Sočice, Manastirska, Mediteranska, S. Ivanova, V. Raduna, Vuka Lopušina, Zelenika i Steva Boljevića.

Elektronska brojila dobiće i dio stanovnika u Nikšiću i to na lokacijama Rubeža i Žirovnica.

U Baru će nova elektronska brojila dobiti potrošači na lokacijama Anta Djedovića, Žutokrlica, Ilino, J. J. Zmaj, Nikole Lekića, Novi pristan, Šušanj, Omladinska, I Bok. Brigada i JNA.

Mještani Kotora, preciznije potrošači na lokacijama Auto kamp, Dobrota, Kriva ulica, Sveti Stasije, Škaljari, Zrenjaninska i Risan takođe će dobiti nova elektronska brojila tokom ove sedmice.

Ona će biće ugrađivana i Herceg Novom, na lokacijama Ustanička i Zelenika.

U cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, u nekoliko crnogorskih opština sjutra će biti izvođeni i radovi, te će mještani povremeno biti bez struje.

U Podgorici će od 8.30 do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostati naselje oko Tarine garaže-ulice Jelene Balšić, Miladina Popovića, dio ulice AVNOJ-a i Donji Rogami, a u periodu od 8.30 do 14 sati dio potrošača iz ulice Cara Lazara i Cvijetna.

Na Cetinju će od utorka 10. novembra do četvrtka 12. novembra, u terminu od devet do 16 sati, bez struje biti potrošači u Njegušima i Žanjevom Dolu, te od srijede 11. novembra do petka 13. novembra, u terminu od osam do 13 sati, potrošači u srednjem i donjem dijelu Cetinja, kao i ustanove Ministarstvo kulture, Štamparija, Radio Cetinje, Hotel, Sportski centar, Arhiv Crne Gore, muzeji, Studentski dom, fakulteti, akademije i policija.

Nikšićanima sa područja Kočana struja će biti isključena od 10 do 15 sati, u cijelim Kočanima, Auto Bazi i Kapinom Polju struje neće biti  od 14.30 do 15 sati, a u terminu od 10 do 13 sati, povremeno će bez napajanja električnom energijom ostajati Kličevo, Straševina, Stara Varoš, Kočani, ul. Vuka Karadžića, ul. Ivana Milutinovića, zgrada MUP-a, zgrada EPCG, ul. Njegoševa, autobuska i željeznička stanica.

Potrošači u Risnu i Kostajnici neće imati struje od devet do 12 sati i od osam do 16 sati.

U Herceg Novom će u terminu od osam do 18 sati bez napajanja električnom energijom ostati naselja Zelenika, Lalovina i Baterija.

Budvanski potrošači iz Stanišića i Brajića biće isključeni sa mreže od devet do 14 sati.

Seosko područje Skić u Plavu će u terminu od 8.15 do 15.30 sati biti bez napajanja električnom energijom.

U Pljevljima, u vremenu od devet do 16 časova, bez napajanja električnom energijom ostaće Otilovići i Adrovići, od 11 do 13 časova Dolovi, Deveta, Krejino Vrelo, Židovići, mjesna zajednica Gotovuša i Brvenica, od 13 do 14 časova Kalušići, Rabitlje, Mrzovići, Grevo, Zabrđe, Zenica, Šumani, Borovica, Ljuća, Pauče, Vrbica, Kruševo, Dragaši, Lađana i Kakmuže, a od 10 do 17 časova Petina, Čestina i mjesna zajednica Bukovica.

U vremenu od osam do 17 časova, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na području Paleža, Brajkovače, Gradine i Rudanca, na Žabljaku, dok će od devet do 16 sati bez struje biti i potrošači na području Mežda.

Od devet do 16 časova u naselju Štičija u Šavniku neće biti struje, a na područjima Bare, Krnja Jela, Sirovac, Strug, Seoca i Malinsko struja će biti isključena od 8:30 do 12 časova.

U Rožajama će u periodu od 10 do 12 sati bez napajanja električnom energijom ostati Pripeč, Vuča, Crnča, Malindubrava, Dračenovac, Gornje Biševo, od 14 do 16 sati bez napajanja biće Sređani, Seošnica, Bačevac, Braliće, Mujevići, Koljeno, Skerepača, Kalače, Gusnice, Motel Turjak, Ski Lift, Đuranovića Luke, dok će od 12 do 14 sati bez napajanja biti i Lučice, Bašča, Grižica, Ćosovica, Gornja Lovnica, Zloglavlje i Honsiće.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com