Pljačka pekare: Prijetio nožem, vrijeđao na nacionalnoj osnovi, odnio 200 eura - Volim Podgoricu

Pljačka pekare: Prijetio nožem, vrijeđao na nacionalnoj osnovi, odnio 200 eura

Iz budvanske policije saopštili su juče da  intenzivno tragaju za razbojnikom, koji je u subotu popodne prijeteći nožem  opljačkao pekaru na gradskoj zaobilaznici.

“Vijestima” je nezvanično saopšteno da je razbojnik maskiran upao u pekaru  preko puta vila hotela “Park”, a potom iz kese izvadio veliki kuhinjski nož i radnici zaprijetio  da mu preda kompletan  pazar iz kase.

“Ona mu je predala oko 200 eura koliko je bilo u kasi, ali to razbojniku nije bilo dovoljno, jer je smatrao da u pekari ima više novca.

Revoltiran što nije uspio da se domogne većeg plijena, razbojnik je počeo da psuje i vrijeđa vlasnike na nacionalnoj osnovi. Ubrzo, vidjevši da  može biti otkriven,  razbojnik je istrčao iz pekare i nestao”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

2 komentara

  1. Congratulations on having Hands down the most sophisticated blogs Ive come throughout in most time! Its just incredible how much you can detract from a thing mainly because of how visually beautiful it’s. Youve put collectively a very good blog space -great graphics, videos, layout. This really is undoubtedly a must-see weblog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com