Milija Minjević blokirao magistralu: Obilaznicom su mi potkopali kuću i uništili život - Volim Podgoricu

Milija Minjević blokirao magistralu: Obilaznicom su mi potkopali kuću i uništili život

Bjelopoljac Milija Minjević jutros je u osam sati blokirao jednu od saobraćajnica u Rakonjama kod Bijelog polja. On i sin su sa dva automobila blokirali dio puta koji vodi od glavne magistrale prema mostu u Nikoljcu. Na toj lokaciji u toku je rekonstrukcija raskrsnice na obilaznici.

Minjević je nezadovoljan zbog loše eksproprijacije i nepoštovanja projekta.

“Izgradnjom bjelopoljske obilaznice moj život i ostanak u kući su postali nepodnošljivi. Kuća je ispucala, opasana i potkopana cestom sa tri strane. Fizički prilaz kući je postao skoro nemoguć, a o bezbjednosti da i ne govorimo. Uništena je komunalna mreža”, kazao je Minjević, koji za nastalu situaciju krivi bivšeg predsjednika opštine Tarzana Miloševića.

Minjević kaže da su drugi “slobodnom pogodbom dobijali visoke iznose”, a u njegovom slučaju, dodaje, nisu primijenili čak ni Zakon o eksproprijaciji.

“Potom je neko promijenio glavni projekat obilaznice i proveo je uz moju kuću i tako neprihvatljivom učinio kako upotrebu obilaznice, tako i moje kuće. Jedini način da se problem riješi je da otkupe moju kući. Ekspertima je poznato da ovakvim izmjenama niti je moguće uključenje na obilaznicu, niti dalji opstanak i život u mojoj kući”, kazao je Minjević, pitajući ko je promijenio glavni projekat i doveo njegovu porodicu u “nepodnošljivu situaciju”.

“To je pitanje za nadležene organe tužilaštva koje ovaj slučaj mora da riješi”, kaže Minjević.

(vijesti.me)

2 komentara

  1. What?s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & help different customers like its aided me. Great job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com