Raspisana potjernica za Podgoričaninom G.D. zbog dojave o bombi na trgu! - Volim Podgoricu

Raspisana potjernica za Podgoričaninom G.D. zbog dojave o bombi na trgu!

Tivatska policija osumnjičila je Podgoričanina G.D. da je 6. novembra lažno prijavio da je na Trgu magnolija u centru Tivta postavljena bomba.

To je “Vijestima” nezvanično rečeno iz Uprave polciije.

Inspektori iz Tivta tokom istrage otkrili su da je Podgoričanin, koji je bliski srodnik zakupca jednog od lokala na šetalištu Pine, lažno prijavio da je postavljena bomba, kako bi spriječio da se proda imovina njegovog rođaka.  “Nakon lažne prijave napustio je Crnu Goru. Za njim je, uz koordinaciju sa tužilaštvom, raspisana potjernica”, rečeno je iz UP.

Zbog lažne dojave 6. novembra evakuisani su svi poslovni i stambeni priostori u tom kompleksu, kao i zgrada Opštine Tivat.

1 komentar

  1. A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing somewhat evaluation on this. And he in actual fact purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying more on this topic. If possible, as you become experience, would you thoughts updating your blog with more details? It’s highly helpful for me. Huge thumb up for this blog put up!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com