Da li je Miloš Marović u Rusiji? - Volim Podgoricu

Da li je Miloš Marović u Rusiji?

Specijalno tužilaštvo ne raspolaže informacijom da Miloš Marović boravi u Rusiji, kako je to objavljeno u pojedinim medijima saopšteno je Pobjedi iz Vrhovnog državnog tužilaštva.

Sina visokog funkcionera DPS-a Svetozara Marovića, Miloš, sumnjiči se za malverzacije prilikom prodaje neurbanizovanog zemljišta u Prijevoru kod Budve.

Po nalogu Specijalnog tužilaštva za njim je prije mjesec izdat nalog za hapšenje nakon čega je objavljeno da se Marović nalazi na liječenju u Beogradu.

Nedavno je nekoliko podgoričkih medija prenijelo da je Marović iz Italije otišao u Rusiju.

Iz VDT-a su sopštili da ne raspolažu takvim podatkom, piše Pobjeda navodeći da je Marović opravdanje za nedolazak na saslušanje potkrijepio medicinskom dokumentacijom te da protiv njega, za sada, neće biti raspisana potjernica, jer se redovno javlja Tužilaštvu i obavještava ih o zdravstvenoj situaciji.

Pobjeda navodi da je iz Vrhovnog državnog tužilaštva dobila saopštenje u kojem se navodi da bi se “Uslovi za raspisivanje potjernice stekli u slučaju da se osumnjičeni redovno ne odaziva pozivima nadležnog organa, odnosno ne opravda svoj izostanak u slučaju da nije dostupan nadležnim organima. Kako je osumnjičeni M.M. opravdao svoje odsustvo i Specijalno državno tužilaštvo obavijestio o razlozima zbog kojih je odsutan, što je potkrijepljeno i medicinskom dokumentacijom, to znači da trenutno nema uslova za raspisivanje potjernice”.

List navodi da je Miloš Marović u srijedu viđen u jednom beogradskom lokalu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com