JOŠ JEDNO ZAPALJENO AUTO U BARU: Rat se nastavlja! - Volim Podgoricu

JOŠ JEDNO ZAPALJENO AUTO U BARU: Rat se nastavlja!

Nastavlja se rat sa paljenjem automobila u Baru! U strogom centru najvećeg primorskog grada u Crnoj Gori u noći između četvrtka i petka zapaljen “reno megan”,  registarskih oznaka BR AR 201, u vlasništvu Srđana Novokmeta iz Bara.

Požar je prijavljen u 03:25 ali vatrogasci, uprkos brzom dolasku na lice mjesta, nisu uspjeli da sačuvaju autmobil od težeg oštećenja jer se vatra brzo raširila.

Automobil je zapaljen na parkingu u ulici 24. novembra u blizini restorana Palma.

Povodom devetog paljenja automobila u baru u poslednjih pola godine pokrenuta je istraga.

Serija paljenja automobila u gradu pod Rumijom počela je 7. maja kada je oko 4:00 ujutro zapaljen golf 6 Baranina Ranka Ašanina. Brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara na okolne automobile a golf je spašen od totalnog uništenja.

Sledeći incident desio se 15. juna oko dva sata iza ponoći kada je vatra na parkingu progutala golf 5 Baranina Branislava Ćulafića.

Na novi požar na parking nije se dugo čekalo – 28. jula, oko jedan sat iza ponoći požar je uništio šest automobila. Istraga je u ovom slučaju potvrdila da je riječ o podmetnutom požaru te da je meta bio audi Q3 carinika iz Bara Srđana Burzanovića . Njegov automobil je bio poliven velikom količinom benzina koji se prosuo niz strminu do susjednih vozila pa je plamen buknuo istovremeno ispod šest četvorotočkaša.

Pretposlednji incident sa paljenjem automobila na barskim parkinzima desio se 10. avgusta kada je zapaljen audi 4 lokalnog biznismena Iska Boljevića, a u požaru je pored njegovog potpuno stradalo još jedno vozilo dok su još dva teško oštećena.

Iako istraga nije zvanično potvrdila da je riječ o podmetnutom požaru Boljević je za medje prokomentarisao da ga „neko proganja i želi da ga iseli iz Bara”.

Policija treba da ispita po čijem nalogu radi ta osoba, jer neko ima interes da preuzme ono što sam stvarao i što sad radim na Utjehi. Borio sam se i protiv jače mafije i boriću se i ubuduće, ako me ne ubiju“, rekao je Boljević nakon što mu je u centru grada zapaljen automobil.

Poslednjeg dana avgusta preko puta barske gimnazije zapaljen je Golf inspektora za narkotike CB Bar Borislava Đukanovića. Vatra je u potpunosti uništila prednji dio automobila a štetu su pretrpjela u dva susjedna vozila.

U ponedjeljak 19. oktobra oko četiri sata ujutro zapaljen je “Land Rover” Veselina Veska Bujića višestrukog počinioca niza krivičnih djela i čovjeka koji se u policijskim evidencijama vodi kao vođa jedne od najjačih kriminalnih bandi u Baru.

(mondo.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com