Uhapšen vozač Milanko Tomašević (56 )osumnjičen da je usmrtio pješaka! - Volim Podgoricu

Uhapšen vozač Milanko Tomašević (56 )osumnjičen da je usmrtio pješaka!

Službenici bjelopoljske policije identifikovali su i uhapsili Milanka Tomaševića (56) iz Pavinog Polja zbog osnovane sumnje da je sinoć oko 18 časova u planinskom selu Kovren, na dionici regionalnog puta Slijepač most –Pljevlja, vozilom pasat karavan bjelopoljskih registarskih oznaka, usmrtio pješaka Mira Đurovića (72) zvanog Pale.

Sagovornik iz bjelopoljske policije potvrdio je za Dnevne novine da je Tomašević identifikovan i uhapšen nedugo nakon što je vozilom usmrtio Đurovića, te da će uz krivičnu prijavu biti predat Osnovnom državnom tužiocu.

“Uviđaj je obavio zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Bijelom Polju, Denis Zvrko zajedno sa vještakom za saobraćaj Stojanom Zekovićem. Tužilac je naložio da se obdukcija pokojnog Đurovića obavi u Podgorici. Naloženo je takođe da se izvrši alkotestiranje Tomaševića, jer se ne isključuje da je te noći bio u alkoholisanom stanju“, kazao je sagovornik.

Prema nepotvrđenim informacijama, Tomašević je ispričao da je vozilom putovao u pravcu Kovrena, braneći se da je dolaskom na kritično mjesto bio zaslijepljen od vozila iz suprotnog pravca, te da nije vidio pješaka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com