Zlonamjerna spekulacija da je državljanin Crne Gore povezan sa napadima u Parizu - Volim Podgoricu

Zlonamjerna spekulacija da je državljanin Crne Gore povezan sa napadima u Parizu

Vijest o tome kako postoji navodna povezanost osobe crnogorskog porijekla sa napadima u Parizu apsolutna je i zlonamjerna spekulacija, saopštio je CdM-u izvor iz Vlade Crne Gore koji je želio da ostane anoniman.
Teroristički napad u Parizu (FOTO: Google)

Tu vijest objavili su neki crnogorski ali i regionalni mediji, kao i ruski portal Sputnjik. Pozvali su se se na jedan lokalni bavarski radio (Bayerischer Rundfunk).

Kada se pogleda originalna vijest vidi se da je njemački medij izvijestio o jednom ranijem hapšenju 51-godišnjaka iz Crne Gore kod koga je zaplijenjeno oružje i za koga se sumnja da je išao u Pariz.

Radio navodi da su njemačke službe obavijestile francuske kolege, ali i crnogorsku policiju.

Na pitanje bavarskog radija da li se to može povezati sa napadima u Parizu iz kriminalističke policije Bajerna su saopštili da je riječ o potpunim spekulacijama.

“Kada se sve ovo ima u vidu jasno je da se i tragedija u Parizu želi spinovati u pravcu da se uzdrma pozicija Crne Gore pred odluku o članstvu u NATO”, kaže naš sagovornik iz Vlade Crne.

1 komentar

  1. I desired to make a quick comment so as to express gratitude to you for all wonderful pointers that you are posting at this site. Time consuming internet investigation has right at the end through the day been rewarded with high quality means to show to my guests. I might claim that most of us guests are really endowed to take place in an outstanding network with developed solid relationships . marvellous people who have useful hints. Personally i think quite privileged to own used your webpages and check forward to really more fabulous minutes reading here. Thank you for many things.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com