OTKRIVAMO ŠTA SPREMA: Evo šta Ceca već nedjeljama DRŽI U TAJNOSTI! - Volim Podgoricu

OTKRIVAMO ŠTA SPREMA: Evo šta Ceca već nedjeljama DRŽI U TAJNOSTI!

Pjevačica Ceca Ražnatović danas je fanovima nagovijestila da ih uskoro očekuje iznenađenje. Kako dobro obaviješteni izvor portala SrbijaDanas.com navodi, Ceca će zaista obradovati mnogobrojne obožavatelje tako što će uskoro najaviti pokretanje nove medijske kampanje.

– Već mjesecima unazad Ceca, sa svojim timom saradnika, planira objavljivanje novog albuma za jun sljedeće godine, jer je navikla da albume izdaje sa početkom ljeta. Čak šest posljednjih izdanja je objavila ovog mjeseca, što se pokazalo kao odličan potez. Međutim, sa početkom druge sezone “Pinkovih zvijezda” počela je da razmišlja u drugom smjeru – otkriva naš izvor, i dodaje:

– Kako se šou u kom je ona član žirija završava pred ljeto, palo joj je na pamet da bi mnogo bolje bilo da album objavi ranije. Već nedjeljama unazad Marina Tucaković, Damir Handanović i Mili rade na novim numerama, a planirano je da prvi singl izađe tokom predstojeće zime. Na taj način će moći da promoviše pjesme na “ružičastoj televiziji” na pravi način, uz posao sudije popularnog muzičkog šou programa.

Izlazak albuma se planira za mart, a u planu je i još jedan koncert u Beogradu, poput “Ušća 1” iz 2006. i “Ušća 2” iz 2013. godine.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com