PODGORICA: Stigao je i sve je oborio s nogu! Pogledajte zašto - Volim Podgoricu

PODGORICA: Stigao je i sve je oborio s nogu! Pogledajte zašto

Prva promocja, sada flaširanog, a inače izuzetno popularnog pića u ovom regionu tkz. bambusa održana je sinoć kafe-restoranu «Dr. Brajer» u Podgorici.

«Moja zvanična adresa stanovanja je New York i u ime Win win company, sada ću sa vama u Crnoj Gori podijeliti naše zadovoljstvo premijernog pojavljivanja «Bamboosa», kazao je novinarima sa simpatičnim akcentom na našem jeziku Hoji Ya Henda Braga Fortuna.

stigao00

«Osnovna ideja je, nastavio je Fortuna na engleskom, da često pravljeni i popularni  koktel u kafe barovima od crnog vina i kole, ovdje poznat pod nazivom bambus, bude ponudjen u već spremnoj ambalaži i sa ujednačenim kvalitetom i poznatim proizvodjačem koji svojiim imidžom i zakonskom obavezom stoji iza deklaracije na flašici.

promocija-flasaova

Savremeni konzumenti svih vrsta pića kao već bezuslovan standard preferiraju pića čiji kvalitet ne zavisi od znanja i sposobnosti samih šankera. Postoji ogromni broj, prije svega osvježavajućih koktela, koji imaju sličnosti sa bambusom – medjutim ni jedno od njih, nije istog sastava niti okusa.»

promoterke

Fortuna je takodje  kazao da su autorska prava i licenca za Bamboos , kao intelektualnu svojinu, Win win  već zaštitio u preko 40 zemalja u svijetu !

Koktel «Bamboos» je u osnovi mješavina vrhunskog vina Cabernet i cole.

senko0000

Dizajn i cjelokupnu produkciju su radili jedne od najprestižnijih kuća. Dizajn Bamboosa je moderan, slogani i produkcijski proizvodi lepršavi i blago hedonistički i naši slogani govore tako: «Mix Pleasure With Pleasure» i «A Matter of Choice», kazao je Fortuna.

bambus-promocija

Eksluzivni distributer «Bamboosa» za Crnu Goru je «Bar kod» i sva istraživanja crnogorskog tržišta pokazala su se izuzetno tačnim jer je ovaj proizvod za samo nekoliko dana napravio «pravi bum» na tržištu i već obezbijedjena po zahtjevu na osnovnu tražnje distribucija u preko 700 objekata – za sada !

Pratite na društvenim mrežama: Facebook  Instagram i Twitter

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com