Bijelo Polje: Komunalna policija uklonila ćebad roditeljima, sada leže na betonu! - Volim Podgoricu

Bijelo Polje: Komunalna policija uklonila ćebad roditeljima, sada leže na betonu!

Očevi beba, koje su prošle godine inficirane u bjelopoljskom porodilištu, nastavili su štrajk glađu na betonu, nakon što im je Komunalna policija uručila rješenje o uklanjanju ćebadi i dušeka ispred zgrade Opštine. Njihovo zdravstveno stanje je loše, pa je Hitna pomoć dolazila kako bi im dala infuziju.

Ipak, Eldin Salemović je kazao da od zahtjeva za suspenzijom ljekara neće odustati do smrti, iako im je pored iznemoglosti teško palo što moraju da leže na betonu.

Ispred zgrade bjelopoljske Opštine od 10. novembra štrajkuju glađu Slaviša Knežević, otac bebe koja je preminula uslijed infekcije, i očevi inficiranih beba Predrag Karišik, Eldin Salemović i Vučić Rakonjac, koji traže da se suspenduju ljekari kojima se sudi zbog infekcije u Bolnici.  Oni traže suspenziju četvoro ljekara optuženih za infekciju beba od koje je jedna preminula.

Komunalni inspektori ranije tokom dana su sačinili zapisnik na licu mjesta i prenijeli roditeljima da će im tokom dana uručiti rješenja.

Ljekari Tomislav Jeremić, Zvonko Puletić, Haka Tahirović i Jela Cimbaljević optuženi su za teško djelo protiv zdravlja ljudi, odnosno za nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

1 komentar

  1. Hello! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com