DPS: Uzalud je od DF-a praviti mirovni pokret - Volim Podgoricu

DPS: Uzalud je od DF-a praviti mirovni pokret

Demokratski front nastavlja sa svojim destruktivnim aktivnostima. Istina, sa sve manje pristalica, i sve više nervoze njegovih lidera. Iako govore sve glasnije, postaje sve jasnije da ni sami ne znaju šta hoće. Na kraju, jedino što ostaje da se pamti jeste obećanje da će organizovati novi protest. Kao u onom čuvenom vicu o organizovanju još jednog sastanka, poručuju iz Demokratske narodne partije DPS.

“I sinoćnji performans je potvrdio da se kreatori sa strane uzalud trude da od Demokratskog fronta naprave mirovni pokret. Ili tačnije, mirovnjake od njegovih lidera. Ratna terminologija, nacionalistička ikonografija, uvredljivi govori, kletve i prijetnje pokazuju da se Mandić s družinom u novom političkom ruhu osjeća kao slon u staklenoj bašti. Andrija Mandić, Milan Knežević, Branko Radulović, Janko Vučinić, pa i Predrag Bulatović, i svi u lancu do Marine Jočić, pokazali su da im mnogo bolje pristaju kletve, prijetnje, psovke, vika i galama i primitivne gestikulacije”, poručuju iz DPS-a.

Kako dodaju, DF može da se tješi Medojevićevom izjavom da su baš oni najveća gospoda, ali televizijske kamere su neumoljive.

“Vrhunac primitivizma i mržnje bio je verbalni nasrtaj na novinarku RTCG Ivanu Šebek, kojoj nije dozvoljeno da završi izvještaj sa lica mjesta. I u tom ekcesu Slaven Radunović je još jednom pokazao svoje pravo lice. DPS najoštrije osuđuje ovakve ispade i očekuje makar izvinjenje organizatora novinarki Šebek, RTCG i crnogorskoj javnosti”, stoji u saopštenju.

Kako dodaju, ovakvim ponašanjem lideri Demokratskog fronta teško bilo koga mogu ubijediti u spremnost za dijalog i dogovor o bilo kom pitanju.

“To vidi ne samo šira crnogorska javnost, nego i njihove pristalice kojih je iz dana u dan sve manje. Na kraju će se sve svesti na onaj čuveni lažni ugovor s građanima o otpisu dugova. DPS naravno ne pristaje na bilo čije ucjene i uslovljavanja, i poziva sve političke partije, i sve subjekte kojima je stalo do dobra i napretka Crne Gore i svih njenih građana da se okrenu dijalogu i traženju rješenja u okviru nadležnih državnih institucija”, zaključuje se u saopštenju.

2 komentara

  1. I would like to voice my gratitude for your kind-heartedness giving support to individuals that should have assistance with in this situation. Your real dedication to getting the solution along had become astonishingly helpful and has in most cases helped somebody much like me to get to their desired goals. Your new warm and friendly report signifies so much to me and additionally to my office workers. Thank you; from everyone of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com