KOLAŠIN: Prvo bacio suzavac na stanicu policije, a onda nokautirao policajca! - Volim Podgoricu

KOLAŠIN: Prvo bacio suzavac na stanicu policije, a onda nokautirao policajca!

Kolašinac Marko Puletić (23), koji je u petak oko 18 časova priveden u OB Kolašin zbog narušavanja javnog reda i mira, fizički je napao dežurnog policajca Petka Jeknića, koji je u policijskim prostorijama ostao sa njim, nezvanično saznaju Dnevne novine u policiji.

Do incidenta je došlo nedugo nakon što su kolašinski policajci doveli Puletića u stanicu, gdje je trebalo da bude saslušan.

Puletić je, po saznanju Dnevnih novina, zatvorenom šakom nanio udarce policajcu, koji su ga oborili na pod.

Sve je to učinio kako bi stvorio uslove za bijeg, ali u tome, međutim, nije uspio.

Kada je krenuo prema izlaznim vratima, Jeknić je uspio da ga zaustavi i da ga obori na pod, na šta je Puletić uzvratio udacima, nakon čega je još jednom pokušao bjekstvo.

Do sada neviđenu dramu u kolašinskoj policiji prekinula je patrola koja se vraćala u stanicu i to pri samom pokušaju bjekstva Puletića, na izlaznim vratima. Tako je zaustavljeno njegovo bjekstvo, nakon čega je uz krivičnu prijavu predat nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Uprkos pokušaju bjekstva te nasilničkom ponašanju prema policijskim službenicima, zamjenica državnog tužioca Maja Šćepanović je nakon saslušanja pustila Puletića na slobodu.

Ni sljedećeg dana nije bilo mira za kolašinsku policiju.

Nepoznata osoba je u subotu oko 17.30 časova bacila eksplozivnu napravu na stanicu policije. Ustanovljeno je da se radi o suzavcu koji je bačen ispod prozora dežurnog starješine, koji se brzo proširio prostorijom.

Nepoznata osoba je iskoristila “gust” parking i brojne prolaze među zgradama i brzo se udaljilo iz Ulice 13. jula, gdje se nalazi zgrada Odjeljenja bezbjednosti.

U kolašinskoj policiji Dnevnim novinama je nezvanično rečeno da je zbog bacanja suzavca ispred zgrade OB Kolašin uhapšen Miloš Jeknić (23) a nadležni ga dovode u vezu sa Puletićem, osumnjičenim da dan ranije nasrnuo na policajca.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com