PODGORICA: I ove sedmice najavljena isključenja struje zbog radova - Volim Podgoricu

PODGORICA: I ove sedmice najavljena isključenja struje zbog radova

Nova elektronska brojila od ponedjeljka 16. novembra do petka 20. novembra biće ugrađivana u Podgorici, Nikšiću, Herceg Novom, Kotoru i Ulcinju. Objekti u kojima se vrši ugradnja biće bez napajanja električnom energijom od osam do 18 sati, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore EPCG.

Nova brojila od ponedjeljka do petka u Podgorici biće ugrađivana u naseljima i ulicama B. Boškovića, B. Popovića, Botunska, Dajbabska, Jezerska, Lazara Sočice, Manastirska, Oktobarske revolucije, S. Ivanovića, Vojvode Raduna, Zelenika bb, 4. Jula, M. Popovića i Užička.

Elektronska brojila dobiće i dio stanovnika u Nikšiću i to na lokacijama Rubeža i Žirovnica.

Ona će biće ugrađivana i u Herceg Novom, u naseljima Zelenika, Đenovići i Meljine.

U Kotoru nova brojila će se ugrađivati na lokacijama Dobrota, Sveti Stasije, Radanovići – Lastva Grbaljska, Kriva ulica i Zrenjaninska.

Nova brojila tokom ove nedjelje dobiće i mještani Ulcinja i to na lokacijama Liman I, II, Vida Matanovića, 26. Novembra, Buda Tomovića i Meterizi.

U cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, u nekoliko crnogorskih opština sjutra će biti izvođeni i radovi, te će mještani povremeno biti bez struje.

U Podgorici, u terminu od devet do 13 sati, mogući su kratkotrajni prekidi u napajanju električnom energijom potrošača sa područja Zete, od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrade u Moskovskoj ulici i dvorišna zgrada iza Građevinsko-tehničke škole, od devet do 16 sati, bez struje ostaće Brskut, Dubaja, Grbi Do i Kraljevac, od 8.30 do 15 sati naselje oko Tarine garaže – ul. Jelene Balšić, Miladina Popovića, dio ul. AVNOJ-a i dio Dahne, u periodu od osam do 14 sati dio Zlatice, Smokovac, Mosor, Peuta,  Gornja Vrbica, Repetitor Sjenica i dio Meduna, te od osam do 13 sati područje Vuksanlekića i Hota, Vranj, Vladne, Milješ, Dinoša, Kuće Rakića, Tuški Rogami i dio Kakaricke gore.

Od 9 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće nikšićki potrošači sa područja Miločana, Vira, Zavrh, Zavraca kao i područje od Šuma do Srijeda.

U Baru će bez struje od devet do 15 sati biti potrošači naselja Polje, a od devet do 16 sati potrošači naselja Zeleni pojas.

Potrošači iz Krivošija u opštini Tivat biće isključeni sa mreže od 10 do 15 časova.

Kotorani koji se napajaju sa trafostanice Kriva ulica Krug-Dobrota, neće imati struju u periodu od 10 do 12 sati.

U terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće andrijevička sela Bojoviće, Konjuhe, Jošanica, Cecune, Kuti i Đuliće.

U Kolašinu od devet do 17 sati struju neće imati potrošači koji se napajanja sa trafostanice Manastir Morača, a u periodu od devet do 16 sati i potrošači na lokalitetima Lokve, Rečine, Skrbuša, Padež, Mateševo, Jabuka, Bare Kraljske i Vranještica.

U Pljevljima će od devet do 16 časova bez napajanja električnom energijom ostati potrošači na području prigradskog naselja Židovići u dijelu iznad pogona Crnagoraputa i dio naselja Ševari koji se napaja sa TS Emisioni centar, dok će od devet do 15 časova, bez struje biti potrošači na području sela Borovice, Vrbice, Šumani, Kruševo, Lađana, Kakmuži i Dragaši.

Zbog radova će sa mreže biti isključeni i potrošači sa Žabljaka, tačnije iz sela Paleža, Gradina, Brajkovače i Rudanca i to od osam do 17 časova.

U vremenu od devet do 16 časova, bez napajanja električnom energijom potrošači na području šavničkih sela Dobra Sela, Godijelja i Grabovica.

Na Cetinju d 9:30 do 16 sati struje neće biti u mjestima Meterizi, Jankovića Krši, Dobrska Župa, Češljari, Đalci, Šinđon, Prevlaka, Drušići, Rvaši, Gospoštine, Karuč, Cerov Pod, Od 10 do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u Rožajama na lokalitetima Pripeč, Dračenovac, Crnča, Malindubrava, Vuča.

Naselja Stanišići i Brajići u Budvi biće bez struje od 9 do 13 sati.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com