Porodica ne zna gdje je odbjegli Salah Abdeslam - Volim Podgoricu

Porodica ne zna gdje je odbjegli Salah Abdeslam

“Ne znamo gdje se on nalazi. Ne znamo ni da li će se, zbog trenutnih tenzija, usuditi da se preda”, kazao je Mohamed Abdeslam

Jedan od tri brata, za koje se sumnja da su povezani sa napadima u Parizu, izjavio je danas u Briselu pošto je oslobođen iz pritvora da ni on, niti njegova porodica ne znaju gdJe se nalazi njegov brat Salah Abdeslam, koji je u bjekstvu.

Mohamed Abdeslam je novinarima rekao da su on i njegova porodica “ganuti onim što se dogodilo” u Parizu, kao i da ne mogu da vJeruju da je “neko od braće umiješan”.

Njegov brat Brahim Abdeslam je poginuo u samoubilačkom napadu u petak u Parizu, a drugi brat Salah je u bjekstvu.

“Ne znamo gdje se on nalazi. Ne znamo ni da li će se, zbog trenutnih tenzija, usuditi da se preda”, kazao je Mohamed Abdeslam, prenio je AP.

On je dodao da su njegovi roditelji u šoku i da još ne shvataju šta se dešava.

Belgija je ranije danas podigla dvije optužnice za terorizam povodom napada u Parizu. Optužene su dvije osobe koje su uhapšene poslije napada, ali njihova imena nijesu saopštena.

2 komentara

  1. To be successful in this issue you have written about, one will have to really devote time and effort into it. I worked on doing a research upon it in my spare time and you also wouldn’t believe in the possibilities that opened up job wise. This is a terrific discipline and can lead to many exciting prospects. Thanks for sharing your ideas.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com