Mandić i Radunović negiraju da su prijetili Vojvodiću - Volim Podgoricu

Mandić i Radunović negiraju da su prijetili Vojvodiću

Čelnici Demokratskog fronta Andrija Mandić i Slaven Radunović negirali su da su, nezadovoljni izvještajima sa protesta, prijetili generalnom direktoru Radio-televizije Crne Gore RTCG Radu Vojvodiću.

Vojvodić je to rekao u ponedjeljak na sjednici Savjeta RTCG.

„RTCG nikada neće podržavati nasilne demonstracije, kakve su bile 24. oktobra. I meni su tada slali poruke i prijetili i Slaven Radunović i Andrija Mandić. U noći nakon protesta i Srđan Milić. Ja sam spreman da se sa svima njima suočim u bilo kojoj situaciji“, poručio je Vojvodić, prenosi MINA.

Mandić je kazao Vijestima da nikome nije prijetio, ali da je više puta protestovao zbog sramne uređivačke politike Javnog servisa.

„Koja je bila uperena protiv mene i moje porodice, na šta sam morao reagovati. Ne bih imao problem da je u pitanju privatni medij Vojvodića, ali je u pitanju Javni servis, čija je uređivačka politika sramna“, kazao je Mandić.

Radunović je kazao da nije prijetio Vojvodiću, već da je negodovao zbog nepofesionalnog izvještavanja o protestima.

„Radi se o tome da sam iskoristio dugogodišnje poznanatvo i pozvao ga da izrazim nezadovoljstvo povodom izvještavanja RTCG o protestima, koje je bilo užasno i sramno, na što je on veoma grubo odgovorio. Nije tačno da sam ga zvao pred proteste, već nakon sramnog priloga o pečenju preseta“, kazao je Radunović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com