Otkazana akcija #ĆebeUp - Volim Podgoricu

Otkazana akcija #ĆebeUp

Akcija pod nazivom #ĆebeUp u okviru koje bilo planirano prikupljanje ćebadi za očeve beba koji su štrajkovali  glađu u Bijelom Polju, a  koja je bila najavljena za danas u 11 sati, na Trgu Vektre u Podgorici, je otkazana.

Naime, kao što je javnost upoznata odlukom direktorice Opšte bolnice Bijelo Polje Biserke Bulatović ljekari bjelopoljske Opšte bolnice Zvonko Puletić, Haka Tahirović i Jela Cimbaljević su suspendovani, dok je doktor Tomislav Jeremić dao otkaz.

“Zahvalili bi se svim ljudima u Ministarstvu zdravlja koji su iskoristili svoj uticaj i pokrenuli postupak suspenzije “ljekara” bjelopoljske bolnice. Smatramo da je time ispravljen makar dio nepravde koja je nanijeta bjelopoljskim RODITELJIMA”, objavljeno je na Facebooku na stranici jednog od organizatora akcije #ĆebeUp Alternativa.

Otac bebe koja je preminula usljed infekcije Slaviša Kneževići i očevi inficiranih beba Predrag Karišik, Eldin Salemović i Vučić Rakonjac štrajkovali su glađu sedam dana ispred zgrade Opštine Bijelo Polje, i tražli da se suspenduju ljekari kojima se sudi zbog infekcije u Opštoj  bolnici u Bijelom Polju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com