PODGORICA: Bježao od policije: Priveden Dražen Boričić - Volim Podgoricu

PODGORICA: Bježao od policije: Priveden Dražen Boričić

Pripadnik takozvane „zagoričke grupe“ Dražen Boričić uhapšen je nakon što je policija u njegovom automobilu, koji je prethodno odbio da zaustavi, pronašla pištolj, saznaju Dnevne novine u policiji.

Patrola podgoričke policije pokušala je da u subotu oko 23 časa zaustavi „mercedes” u u blizini kasarne Masline. Vozač se, međutim, oglušio o policijski znak “stop” i odjurio velikom brzinom zbog čega se patrola dala u potjeru za njim.

Policija je uspjela da ga zaustavi u Ulici Prve proleterske u Zagoriču gdje je i uvrđeno da je za volanom bio njima od ranije poznat Dražen Boričić. Prilikom pretresa, kod njega je pronađen pištolj “tetejac” kalibra 7,62 mm i 8 metaka u okviru, u ilegalnom posjedu.

On je odveden u prostorije CB Podgorica, a nakon saslušanja mu je određen pritvor.

Boričić je policiji i pravosuđu od ranije poznat po nedozvoljenom držanju oružja i eksplozivnih naprava.

U policijskoj akciji provjere automobila bezbjednosno-interesantnih osoba u martu oduzet mu je upravo “mercedes s320” kojim je upravljao kada je uhapšen. Naime, policajci su 12. marta od Boričića tražili da im preda ključeve, a kako je to odbio, službenici su pozvali šlep službu za pomoć. On se, međutim, u međuvremenu predomislio i pristao da dobrovoljno poveze auto na parking CB Podgorica.

Uhapšeni Zagoričanin jedan je od optuženih zbog teškog incidenta na bazenima Sportskog centra “Morača”, kada su brutalno pretučeni zaposleni Gojko Mijović i Zoran Vukčević, te posjetilac Ivan Aligrudić.

Osim toga, bio je u društvu sada pokojnog Luke Milića kada je ubijen 30. juna u lokalu Rajska ptica u Zagoriču.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com