Đukanović: Medojević priča budalaštine - Volim Podgoricu

Đukanović: Medojević priča budalaštine

Premijer Milo Đukanović nazvao je budalaštinom izjavu funkcionera Demokratskog fronta DF Nebojše Medojevića da se aktuelna vlast u Crnoj Gori, zbog privatnih interesa, povezala sa najopasnijim svjetskim terorističkim mrežama.

“To je budalaština, tako on govori svaki dan“, rekao je Đukanović novinarima u parlamentu nakon Premijerskog sata.

Komentarišući poziv lidera Socijaldemokratske partije SDP i predsjednika parlamenta Ranka Krivokapića na razgovor svih političkih subjekata o izbornom zakonodavstvu, Đukanović je rekao da je DPS spreman za dijalog i izbore. Ne može se, ističe on, prenebegnuti da postoji nepovjerenje.

“Hajde da nešto uradimo da promijenimo to nepovjerenje. Odazvaćemo se na svaku inicijativu za otklanjanje nepovjerenja. Manje je važno hoću li ja učestvovati u dijalogu. Ja sam najmanje specijalizovan da učestvujem u razgovorima o izbornom zakonodavstvu, ali DPS će sigurno imati svog predstavnika u tim razgovorima“, poručio je Đukanović.

Đukanović je prokomentarisao i povratak naših iseljenika iz Njemačke.

“Spremni smo da vidimo kako pomoći tim ljudima da se što prije uklope u socijalni ambijent“, poručio je on.

Premijer nije želio da komentariše radnje Tužilaštva povodom afere Telekom.

“Podsjetiću vas da je meni spočitavano da sam umiješan u korupciju. Neće istraga pokazati, pa makar trajala 100 godina, da je predsjednik Vlade umiješan u korupciju. Neka Tužilastvo radi svoj posao. Nadam se da ćemo time zapušiti usta svima“, ubijeđen je Đukanović.

(CdM)

1 komentar

  1. Good site! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com