Elektroprivredu Crne Gore tužili i mrtvi ljudi - Volim Podgoricu

Elektroprivredu Crne Gore tužili i mrtvi ljudi

Nakon što su Dnevne novine objavile imena i prezimena 169 osoba kojim je stigla odluka javnog izvršitelja da su dužni da plate Elektroprivredi Crne Gore ukupno oko 72.000 eura na račun spora koji su navodno vodili protiv te kompanije, kao i da su potpisi građana falsifikovani, utvrđeno je i da se na spiskovima nalaze i građani koji nijesu među živima.

Prema informacijama Dnevnih novina, prije početka ili tokom vođenja sudskog spora preminulo je više građana, a  shodno zakonu, nakon smrti, trebalo je obustaviti sudski postupak koji su oni navodno vodili protiv Elektroprivrede Crne Gore, ali to advokat Nikola Bulatović koji je zastupao prevarene građane u ovom sporu nije učinio, pa je i skoro svim preminulim osobama sa spiska stigao poziv da plate skoro 500 eura za troškove sudskog postupka.

Nedoumicu oko činjenice da je neko zloupotrijebio lične podatke mrtvih građana, te kako je moguće da punomoćja sa navodnim potpisima građana nijesu prethodno provjerena Dnevne novine nijesu mogle saznati jer pravni zastupnik građana Nikola Bulatović nije odgovarao na pozive.

Jedan od prevarenih građana poslao je Dnevnim novinama kao dokaz i račun za utrošenu električnu energiju iz decembra 2010. koji je neko dostavio advokatu. Račun je kopiran i nije ovjeren.

Na njemu se jasno vidi da korisnik nije imao nikakvih dugovanja prema Elektroprivredi što, kako tvrdi ovaj građanin, jasno pokazuje da nije imao ni osnova da tuži EPCG, te da to nikada nije ni uradio, kao i da nikada nije potpisao punomoćje Bulatoviću.

1 komentar

  1. Aw, this was a very nice post. In idea I wish to put in writing like this additionally ? taking time and precise effort to make a very good article? but what can I say? I procrastinate alot and not at all appear to get something done.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com