EPCG: I ove sedmice najavljena isključenja struje zbog radova - Volim Podgoricu

EPCG: I ove sedmice najavljena isključenja struje zbog radova

Nova elektronska brojila od ponedjeljka 16. novembra do petka 20. novembra biće ugrađivana u Podgorici, Nikšiću, Herceg Novom, Kotoru i Ulcinju. Objekti u kojima se vrši ugradnja biće bez napajanja električnom energijom od osam do 18 sati, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore EPCG.

Nova brojila od ponedjeljka do petka u Podgorici biće ugrađivana u naseljima i ulicama B. Boškovića, B. Popovića, Botunska, Dajbabska, Jezerska, Lazara Sočice, Manastirska, Oktobarske revolucije, S. Ivanovića, Vojvode Raduna, Zelenika bb, 4. Jula, M. Popovića i Užička.

Elektronska brojila dobiće i dio stanovnika u Nikšiću i to na lokacijama Rubeža i Žirovnica.

Ona će biće ugrađivana i u Herceg Novom, u naseljima Zelenika, Đenovići i Meljine.

U Kotoru nova brojila će se ugrađivati na lokacijama Dobrota, Sveti Stasije, Radanovići – Lastva Grbaljska, Kriva ulica i Zrenjaninska.

Nova brojila tokom ove nedjelje dobiće i mještani Ulcinja i to na lokacijama Liman I, II, Vida Matanovića, 26. Novembra, Buda Tomovića i Meterizi.

U cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, u nekoliko crnogorskih opština sjutra će biti izvođeni i radovi, te će mještani povremeno biti bez struje.

U Podgorici struja će biti isključena od osam do 16 sati u Brskutu, Dubaji, Grbom Dolu i Kraljevcu, od 8.30 do 15 sati u dijelu Dahne, od 11 do 13 sati u dijelu Zlatice, Smokovca, Mosora, Peute, Gornja Vrbice, Repetitora Sjenica i dijelu Meduna, od 8.30 do 14 sati u ulici Cara Lazara, te od osam do 13 sati na područjima Vuksanlekića i Hota, Vranja, Vladne, Milješa, Dinoše, Kuća Rakića, Tuških Rogama i dijelu Kakaricke gore.

U Danilovgradu, u terminu od osam do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Kula Lakića, Jelenak i Luke.

Na Cetinju će sa mreže biti isključen dalekovod 35 kV Cetinje I – Stari Obod od devet do 16 sati, dok će od 9.30 do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostati i Oćevići, Začir, Dubova, Ceklin, Strugari, Dobrsko Selo, Ulići, Markov Do, Bokovo, Đinovići, Kosijeri, Orašani, Mikulići, Tomići i Štitari.

Budvanska naselja koja se napajaju sa trafostanice Golubovina neće imati struju od devet do 11 sati, sa trafostanice Podmagistralom od 11 do 13 i sa trafostanice Komgrap od 13 do 15 sati.

Svi potrošači barskog naselja Polje biće isključeni sa mreže od 11.30 do 16 sati.

U Tivtu će, zbog radova u trafostanici Čeren, Lastva Grbaljska, u terminu od 10 do 12 i trafostanici Kula Lastva od 13 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači koji se napajaju sa pomenutih trafostanica.

Dio Nove mahale prema Mandri u Ulcinju ostaće bez struje u terminu od devet do 15 sati.

U periodu od 10 do 16 časova struja će biti isključena u kolašinskim područjima Lokve, Rečine, Skrbuša, Padež, Mateševo, Jabuka, Bare Kraljske i Vranještica .

Od 10 do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće kompletno područje Plužina, od 11 do 13 sati izvodi Brezna-Gornja Brezna, Brezna-Pilana i Brezna-Miljkovac, te od 10 do 11 sati Gornji Unač, Mala Crna Gora i Bezuje.

U Pljevljima će u vremenu od devet do 16 časova bez napajanja električnom energijom ostati potrošači prigradskog naselja Židovići u dijelu iznad pogona Crnagoraputa, dio naselja Ševari koji se napaja sa TS Emisioni centar i selo Borovica, dok će u vremenu od 10 do 17 časova, bez struje biti i potrošači na području Petine, Čestine i MZ Bukovica.

Od devet do 17 časova bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na područjima Brajkovača, Šaranski Palež, Stolac, Rudanca i Gradine na Žabljaku.

Selo Grabovica u opštini Šavnik, biće isključeno sa mreže u periodu od devet do 16 časova.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com