(FOTO) PLAKAĆETE OD SMIJEHA: Iskreno pismo braće, koje je zapalilo Fejs, ULJEPŠAĆE VAM DAN! - Volim Podgoricu

(FOTO) PLAKAĆETE OD SMIJEHA: Iskreno pismo braće, koje je zapalilo Fejs, ULJEPŠAĆE VAM DAN!

Na društvenim mrežama pojavilo se pismo koje je oduševilo sve, a tiče se izvinjenja koje su dvojica mališana uputila roditeljima pošto su se posvađali i tom prilikom razbili prozor na vratima.

Ako ste mislili da djeca ne umiju da budu iskrena, grdno ste pogriješili! Braća Miloš i Stefan su se posvađali oko toga ko će od njih dvojice otići u prodavnicu. Pošto nijesu uspjeli da se dogovore, počela je slatka prepirka između njih.

Kako su naveli u poruci, jedan je udario drugog, ali ne jako, a onaj drugi je uzvratio gađanjem papučom. Promašio je i slučajno je razbio prozor.

Onda je, kako mališani tvrde, “počela petominutna tuča u kojoj niko nije pobijedio”.

Dječaci su priznali roditeljima šta su uradili tako što su napisali pismo koje su ostavili na stolu. Pored svega, oni su i naveli da očekuju kazne za svoje postupke, kao što je šamaranje ili zabrana kompjutera, ali da “ipak ne moraju kazne jer je u pitanju mali prozor”.

Za kraj su poručili da su očistili nered i pozvali “staklara”, ali i zahvalili se svojim roditeljima.

Možemo zaključiti da se radi o školarcima s obzirom kako su napisali poruku, ali o veoma iskrenoj braći koja su poslala veoma poučnu poruku svoj djeci – bolje biti iskren, nego govoriti laži.

Pogledajte pismo izvinjenja Miloša i Stefana:

Foto: Facebook

(Telegraf.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com