Podgoričanin uhapšen zbog podmetanja eksploziva - Volim Podgoricu

Podgoričanin uhapšen zbog podmetanja eksploziva

Podgoričanin V.K. (46) uhapšen je zbog sumnje da je podmetnuo ekplozivnu napravu ispred vrata stana J.J. iz Bijelog Polja, nastanjene u Podgorici.

“V.K. se sumnjiči da je, 2. januara u 23.25 sati, ispred ulaznih vrata stana, koji je u privatnoj kući u vlasnišvu M.Đ. iznajmljivala J.J, postavio i aktivirao eksplozivnu napravu, a zatim pobjegao“, saopšteno je iz Uprave policije.

Od eksplozije je su oštećena vrata i hodnik kuće u kojoj je živjela J.J, a popucala su stakla i stvorene su pukotine na zidu u vlasništvu M.Đ. i V.R.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj tokom kojeg su izuzeti tragovi koji su upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja.

Osumnjičeni V.K. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

(CdM)

2 komentara

  1. I have been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts in this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this information So i¡¦m satisfied to show that I have an incredibly good uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I most for sure will make certain to do not forget this website and give it a look a continuing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com