Dječak (14) KRAO MARIHUANU od oca, pa je DILOVAO na času biologije? - Volim Podgoricu

Dječak (14) KRAO MARIHUANU od oca, pa je DILOVAO na času biologije?

Učenik osmog razreda Osnovne škole “Mirko Jovanović” u Kragujevcu uhvaćen je kako na času biologije pokušava da vršnjaku proda paket marihuane.

Primpredaju droge osujetila je nastavnica biologije koja je odmah o događaju obavijestila direktora škole, a ovaj policiju i roditelje đaka koji je dilovao po školi.

Policija je zatim privela B. K, oca maloljetnika koji je dilovao drogu.

Dječak je rekao da je marihuanu uzeo od svog oca. Policija ga je odmah uhapsila i kod njega pronašla još pola kilograma marihuane. Dečak je krišom uzimao marihuanu od oca i prodavao je po školi da bi zaradio džeparac – naveo je izvor iz policije, a prenose beogradski mediji.

Direktor Osnovne škole “Mirko Jovanović” Nenad Milovanović naglasio je da je maloletnik koji je uhvaćen u prodaji droge bio odličan učenik.

Veoma smo zatečeni ovim događajem. Bio je primjeran đak. Učenik koji je pokušao da kupi drogu od njega nije bio uzoran đak i imao je problema sa disciplinom. I dalje prikupljamo izvještaje od razrednog starješine, policije i na osnovu toga ćemo razmotriti koje ćemo vaspitne i disciplinske mjere da preduzmemo – rekao je Milovanović.

( Informer)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com