Pazite se ako su vam ovi Zodijaci partneri: Oni su kraljevi flerta i najbolji zavodnici - Volim Podgoricu

Pazite se ako su vam ovi Zodijaci partneri: Oni su kraljevi flerta i najbolji zavodnici

Astrolozi kažu da ova četiri znaka imaju veću moć zavođenja od ostalih. Bilo da su žene ili muškarci u pitanju.

LAV

Osvajaju bez premca, suptilno i sa dosta mašte. Prići će vam puni samopouzdanja i sa osmjehom koji će osvjetleti cijelu prostoriju. Sa njima ćete zaista imati kraljevski tretman, a kako su poznati kao veliki džentlmeni, dodatne poene dobiće lijepim, i pomalo zaboravljenim manirima.

ŠKORPIJA

Niste ni postali svjesni da vas je Škropija još na početku večeri izbrala kao budućeg partnera, a već ste se našli u njenom zagrljaju. U krevetu su perverzne i uživaju da vode ljubav satima, a na sebi obično imaju zavodljiv i skup veš.

BLIZANCI

Imaju interesantan prijateljski pristup, koji zapravo, skoro uvek završava posao. Duhoviti, veoma šarmantni, ali i obrazovani, Blizanci su toliko zabavni da biste mogli satima da provedete u ćaskanju sa njima. Imaju neodoljivu harizmu kojom prosto privlače ljude oko sebe, veoma su pozitivni i uljudni i nikada vam neće biti neprijatno sa njima.

RAK

Puni saosećanja, razumijevanja i ljubavi za vas u svakom trenutku. Imaju beskrajno veliko srce u koje mogu da stanu svi vaši strahovi, padovi, uspjesi i želje budućnosti. Uz Raka ćete imati i najboljeg prijatelja kome ćete moći da povjerite bilo koju tajnu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com