EPCG ugrađuje nova brojila u više crnogorskih gradova - Volim Podgoricu

EPCG ugrađuje nova brojila u više crnogorskih gradova

Nova elektronska brojila, od ponedjeljka 16.novembra do petka 20.novembra, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

Podgorica 18.11-20.11

–          4 jula 137

–          M. Popovića

–          Užička

–          Karabuško Polje

Herceg Novi 16.11-20.11

–          Zelenika

–          Djenovići

–          Meljine

Kotor 16.11-20.11

–          Dobrota

–          Sveti Stasije

–          Kriva ulica

–          Zrenjaninska

Kotor 20.11

–          Radanovići – Lastva Grbaljska

Ulcinj 16.11-20.11

–          Liman I, II

–          Vida Matanovića

–          26 novembra

–          Buda Tomovića

–          Meterizi

–          26 novembra

 

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem  se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja ktričnom energijom od 08 do 18 sati.Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

Podgorica

-Zbog radova na dalekovodu „Vazdušni Tuzi“ iz trafostanice 35/10 kV „Tuzi“, u petak 20.novembra,  terminu od 8 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Akšabanovići, Vulevići, Šipčanik, Gornji i Donji Milješ, Tuški Rogami, Krševo, Gureč, dio Kakaricke gore, Omerbožovići, Kuće Rakića, Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži u reonu trafostanice Kakaricka gora, u petak 20.novembra, u terminu od 8.30 do 14.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Kakaricka gora.

-Zbog radova na dalekovodu Podgorica iz trafostanice Podanje, u petak 20.novembra, u terminu od 9 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Osredina i Bregovi Mijovića.

-Zbog radova u trafostanici Stari Aerodrom 2, u petak 20.novembra, u terminu od 8.30 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača u ulici Cara Lazara.

-Zbog radova na dalekovodu Zagorič-Tuzi, u petak 20.novembra, u terminu od 8 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područje Vuksanlekića i Hota, Vranj, Vladne, Milješ, Dinoša, Kuće Rakića, Tuški Rogami i dio Kakaricke gore.

-Zbog radova u trafostanici Lenjinov Bulevar 7A, u petak 20.novembra, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada Maše i zgrada Inpeka u ulici Ivana Vujoševića.

Cetinje

-Zbog radova na trafostanici 35/10 kV Stari Obod, u petak 20.novembra, u terminu od 09 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće  dalekovod 35 kV Cetinje I – Stari Obod.

-Zbog radova na 10 kV dalekovodu Cetinje-Lovćen, u petak 20.novembra, u terminu od 11 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaćeGornič, Paprati, Bjeloši, Duge Njive, Presjeka, Ivanova Korita, Kuk, Dolovi, Bostur i Lovćen.

-Zbog radova na dalekovodu 10 kV Rijeka Crnojevića-Dobrsko Selo-Štitari, u petak 20.novembra, u terminu od 9.30 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Oćevići, Začir, Dubova, Ceklin, Strugari, Dobrsko Selo, Ulići, Markov Do, Bokovo, Đinovići, Kosijeri, Orašani, Mikulići, Tomići i Štitari.

Kotor

-Zbog radova u trafostanici Škaljari Gornji, u petak 20.novembra, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa pomenute trafostanice.

Bar

-Zbog radova na niskonaponskoj  mreži Šušanj, u petak 20.novembra, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće svi  potrošači naselja Šušanj iznad pruge koji se napajaju sa trafostanice Bazen izvod prema Bajramovićima.

Budva

-Zbog radova na dalekovodu Lastva (lokacija u Prijevoru), u petak 20.novembra, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselja Prijevor, Seoce, Svinjišta, Lastva Grbaljska i Poljice.

Plužine

-Zbog radova na trafostanici 35/10 kV Brezna, u petak 20.novembra, u terminu od 11 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće izvodi Brezna-Gornja Brezna, Brezna-Pilana i Brezna-Miljkovac.

-Zbog radova u trafostanici 35/10 kV Unač, u petak 20.novembra, u terminu od 10 do 11 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Gornji Unač, Mala Crna Gora i Bezuje.

Pljevlja

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u petak 20.novembra, u vremenu od 09:00 do 15:00 časova, bez napajanja električnom energijom ostaće selo Borovica, Zenica i ulica Ive Lole Ribara.

Žabljak

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u petak 20.novembra, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Mala Crna Gora.

Šavnik

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u petak 20.novembra, u vremenu od 09:00 do 16:00 časova,  bez napajanja električnom energijom ostaće selo Komarnica i Rudo Polje.

-Zbog radova na 35 kV dalekovodu Žabljak-Šavnik, u petak 20.novembra, u terminu od 10 do 15 stai, bez napajanja električnom energijom ostaće kompletno područje opštine Šavnik.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com