“Ribarske svađe” na sceni CNP-a 21. novembra - Volim Podgoricu

“Ribarske svađe” na sceni CNP-a 21. novembra

U subotu 21. novembra, na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta u 20 sati biće izvedena predstava „Ribarske svađe” Karla Goldonija, u režiji Ane Vukotić.

Bez obzira na naizgled bezbrižan život koji vode likovi iz komada „Ribarske Svađe“, spletkareći jedni protiv drugih, svađajući se oko trivijalnih stvari, ako zavirimo malo dublje u njihove živote, shvatamo da se u biti radi o ljudima zaglavljenim u svojim sudbinama, bez mogućnosti izlaska iz okvira koji su im nametnuti. To su izmanipulisani ljudi, koji žive u mjestu u kojem korupcija vodi glavnu riječ, gdje sve ima svoju cijenu pa i ljubav. To su ljudi veoma slični nama, sa problemima sa kojima se i mi suočavamo svakodnevno. I to je razlog zbog kojeg su „Ribarske Svađe“ i danas jednako zanimljive.

U predstavi igraju: Momčilo Pićurić, Ratka Mugoša, Ana Vučković, Momčilo Otašević, Simo Trebješanin, Dragan Mićanović, Varja Đukić, Nada Vukčević, Bojana Malinovska, Zoran Vujović, Mišo Obradović, Dejan Ivanić, Stevan Radusinović i Miloš Pejović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com