Astro: Kako da najlakše razbijesnite svaki znak - Volim Podgoricu

Astro: Kako da najlakše razbijesnite svaki znak

Ako znate kada je rođena osoba koja vam se nekim postupkom zamjerila i smatrate da treba da joj vratite milo za drago, onda ste na pravom mjestu.

Svaki čovjek ima svoju slabu tačku i kada mu se stane na žulj on momentalno pobijesni. Iako možda nije lijepo da ljutimo druge ljude, ponekad je zaista neophodno ako su vas izazvali, izvrijeđali, povrijedili nekog do koga vam je stalo. Oni svojim postupcima prosto traže da ih postavite na svoje mjesto. Jedan od načina kako da ih razbijesnite je da utvrdite kom znaku Zodijaka pripadaju, jer je on vrlo zaslužan za svačiji karakter.

OVAN

Rođeni u ovom znaku često vole da preuzimaju vođstvo, izdominiraju u odnosu na grupu i skloni su da tuđe zasluge prikažu kao sopstvene. Ako pokušate da im kažete da to uopšte nije tačno i da ne bi trebalo da se kite tuđim perjem potpuno ćete razgnijeviti Ovna. Još je gore ako im govorite šta i kako treba da rade – potpuno će vas izignorisati i nastaviti po starom samo da bi vam tjerao inat.

BIK

Iako su vrlo privrženi i strpljivi, pripadnici ovog znaka su izuzetno tvrdoglavi. Ukoliko im kažete da moraju da urade nešto što ne žele, oni će momentalno naljutiti i naravno da će uraditi sasvim suprotno. Ni spontanost im nije jača strana, Bik želi da drži sve pod kontrolom i da sve bude kao pod konac. Ako krenete da mu razbacujete stvari i pravite nered, pretvorićete ga u svog najvećeg protivnika.

BLIZANCI

Oni jesu pametni i duhoviti ali umiju da budu vrlo površni. Pošto obožavaju da pričaju nema veće kazne ako ih ignorišete ili im ne dozvoljavate da se uključe u konverzaciju. Samim tim što se pravite da ne postoji Blizanac će to bukvalno shvatiti kao najgori atak na svoj lik i djelo.

RAK

Dobre osobine ovog znaka su što su odani i pouzdani, ali mana im je što su preosjetljivi i pokušavaju da se zaštite od svega. Za njih nema ništa gore od toga da im namerno povrijedite osjećanja ili jednostavno prestanete da imate bilo kakve emocije prema njima. I tek da znate, koliko god vremena prošlo oni to nikad neće zaboraviti jer su neviđena zlopamtila.

LAV

Rođeni u ovom znaku misle da su bogomdani, sujetni su i smatraju da im po prirodi stvari pripada sve što vide. Ukoliko mu pričate da je nebitan i hvalite se da ste bolji od njega i aktivno pokušavate da mu ubijete samopouzdanje, automatski ćete mu podići pritisak na 300/ 200.

DJEVICA

Ona spada u najanalitičniji znak koji se u životu uvijek vodi logikom. Ne podnosi ako joj kažete da to što priča i misli nema blage veze s mozgom i da uopšte nije logično. Ako pride pokušate da joj pokvarite svaku brižljivo isplaniranu aktivnost uspećete da od Djevice sebi napravite velikog neprijatelja.

VAGA

Pripadnici ovog znaka najsličniji su Blizancima – izuzetno su površni i žude za prisustvom drugih ljudi. Ukoliko se pravite da ne postoje i ne želite da ih primite u svoje društvo Vaga postaje duboko nesrećna. Zato će joj najveća kazna biti ako je maksimalno ignorišete.

ŠKORPIJA

Strastveni pripadnici ovog znaka se ne stide da otvoreno pokažu svoje emocije i sve intenzivno proživljavaju i preživljavaju. Ako im povrijedite osjećanja, to će ih zaboljeti do te mjere da će početi da plaču pred vama. Ukoliko im tad kažete da prestanu, samo će se još jače rasplakati.

STRIJELAC

Oni su već komplikovani po ovom pitanju jer su veliki kuleri, kako kad ih hvale, tako i kad ih kude. Međutim, nimalo im neće biti pravo ako im govorite šta da rade jer će smatrati da im je ugrožena nezavisnost koja je jedna od glavnih obilježja ovog znaka.

JARAC

Prilično nezavisan i samodovoljan znak koji nikako ne voli da bude timski igrač već obavlja stvari na svoj način. Ako ga natjerate da nešto uradi suprotno od onog kako je naumio ili kritikujete njegov metod rada, Jarac ni najmanje neće biti srećan.

VODOLIJA

Ona je tvrdoglava i drži se svojih uvjerenja ko pijan plota. Zato za njih gore nema od toga da im kažete da je to u šta vjeruju totalno bezveze i da odete bez objašnjenja. Baš kao i ostali vazdušni znaci, Vodolijama mnogo ide na živce kada ih ignorišete.

RIBE

Rođeni u ovom znaku spadaju u najosjetljivije i izuzetno samosažaljive osobe. Jasno vam je već da nije potrebna velika veština kako biste ih uvrijedili i povrijedili njihova osjećanja. Zbog toga što ste učinili najvjerovatnije ste izgubili njeno povjerenje za sva vremena.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com