(FOTO) LJUBAV JAČA OD BOMBI: Ovom paru na vjenčanju svjedoci su bili vojnici naoružani do zuba! - Volim Podgoricu

(FOTO) LJUBAV JAČA OD BOMBI: Ovom paru na vjenčanju svjedoci su bili vojnici naoružani do zuba!

Bez obzira na to što je Belgija danas podigla nivo uzbune na četvrti, najviši nivo, zbog ozbiljne i neposredne prijetnje terorističkim napadom, jedan par se uprkos apelima nadležnih da izbjegavaju mjesta sa puno ljudi, vjenčao u centru Brisela.

Svjedoci njihovog sudbonosnog “da” bila je vojska koja je okupirala Brisel. Iako su oni vjenčanje obezbjeđivali pod punom ratnom opremom, romantika na ovoj ceremoniji nije neodstajala.

Ideja mladog para bila je da ovim gestom pošalje poruku ekstremistima da je ljubav jača od svih bombi i napada.

Embedded image permalink

Ideja je uspješno i realizovana s obzirom na to da je novopečeni bračni par dobio milionske simpatije, riječi hvale i podrške…

(Telegraf. rs)

1 komentar

  1. Thanks for the points shared using your blog. Something else I would like to talk about is that weight reduction is not information about going on a dietary fad and trying to reduce as much weight that you can in a set period of time. The most effective way to burn fat is by having it slowly and gradually and obeying some basic ideas which can assist you to make the most from your attempt to shed weight. You may realize and already be following a few of these tips, nevertheless reinforcing knowledge never does any damage.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com