SREĆKOVIĆ: Poslije napada u Njujorku, preživio i napad u Parizu! - Volim Podgoricu

SREĆKOVIĆ: Poslije napada u Njujorku, preživio i napad u Parizu!

Da život zaista piše romane svjedoči i Metjuov slučaj, koji je poslije napada Al Kaide na Njujork 11. septembra 2001. godine, preživio i napad pripadnika Islamske države u Parizu od prošlog petka!

Pariz, teroristički napad

Ilustracija, hotna pomoć na mjestu napada u Parizu, Foto: Twitter

Srećković, koji se predstavio samo kao Metju (36), bio je na koncertu u Bataklanu kada su upali teroristi i počeli da pucaju. Prije 14 godina on je bio u podnožju jedne od kula Svjetskog trgovinskog centra u koju su se teroristi zakucali otetim putničkim avionima.

“U Parizu je bilo 1.000 puta gore nego u Njujorku”, kaže Metju, koji je ranjen u nogu dok je pokušavao da pobjegne iz koncertne sale u koju su upali teroristi.

Metju kaže da je puzao po podu dok su teroristi punili svoje “kalašnjikove”.

“Puzao sam centimetar po centimetar. U jednom trenutku sam vidio stepenik od izlaza koji mi je bio na dohvat ruke. Prvo sam odškrinuo vrata”, dodao je Metju.

On se srušio na izlazu iz pozorišta, gdje su mu u pomoć pritekli jedan novinar i još jedan muškarac. Upravo tom novinaru Danijeli Pseniju, koji radi u “Mondu”, Metju je ispričao svoju priču:

“Pretvarao sam se da sam mrtav. Tada sam osjetio da me neko vuče za ruke. Nisam čak ni otvorio oči. Pomislio sam u sebi – ‘volim te, moj anđele’”.

Metju je na koncert trebalo da ode sa suprugom, ali par nije mogao da nađe bejbisiterku zbog čega je ona ostala kući.

Njujork

Ilustracija, napad na Njujork od 11. septembra 2001. godine, Foto: Profimedia

(Alo)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com