(VIDEO) Srpski specijalci spriječili otmicu aviona! - Volim Podgoricu

(VIDEO) Srpski specijalci spriječili otmicu aviona!

Zamišljenom otmicom aviona “Air Serbia” na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu pokazala je antiteroristička vježba pod nazivom “Štit” u kojoj učestvuju sve bezbjednosne strukture Srbije.

Taktičko-pokazna vježba “Štit” počela je u 11 sati i odvijala se na više lokacija, ispred Palate Srbije, na Željezničkoj stanici u Beogradu i na aerodromu “Nikola Tesla”. U vježbi je učestvovalo oko 700 pripadnika vojske i policije Srbije.

Ispred Palate Srbije okupili su se brojni građani kao i zvaničnici. Pored Aleksandra Vučića, premijera Srbije i vicepremijera, Ivice Dačića, i predsjednika Republike Srpske, Milorada Dodika, na taktičko-pokaznu vježbu došli su i većina ministara Vlade Srbije. Mnogi ministri poveli su i svoju djecu.

Vučić je sa ministrima u vladi, načelnikom Generalštaba VS Ljubišom Dikovićem, predsjednikom RS Miloradom Dodikom i drugim funkcionerima, posmatrao vježbu, nakon čega je razgovarao sa predstavnicima službi bezbjednosti i upoznao se sa opremom kojom raspolažu i koju su koristili tokom vježbe. Premijer je pohvalio srpske bezbjednosne snage.

Vučić je pripadnicima bezbjednosnih snaga čestitao na uspješno obavljenom poslu i izvedenoj vježbi “Štit 2015”.

“Živjela Srbija”, rekao je srpski premijer.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com