MLADIĆ BRUTALNO PRETUČEN Doktori ne znaju hoće li preživjeti, u dubokoj je komi, ima teške povrede mozga - Volim Podgoricu

MLADIĆ BRUTALNO PRETUČEN Doktori ne znaju hoće li preživjeti, u dubokoj je komi, ima teške povrede mozga

 

U bolnicu su ga dovezla dvojica prijatelja, smješten je na intenzivnoj, priključen na respirator.

Doktori i osoblje Hitnog hirurškog prijema splitskog KBC-a su u srijedu poslijepodne obavijestili policiju da su dva mlađa muškarca automobilom dovela na njihov odjel 20-godišnjaka s teškim i za život opasnim povredama.

Splitska je policija u četvrtak izvijestila, ne navodeći identitete osoba uključenih u događaj, da su uz uptrebu sredstava prisile uhapšene dvije osobe, piše Slobodna Dalmacija.

Kako je Slobodna tokom četvrtka nezvanično saznala, u bolnicu je u besvjesnom stanju primljen Nikola Krmek iz Splita, i to sa teškim povredama mozga.

Čim su ljekari  vidjeli o koliko se ozbiljnim povredama radi, smješten je na Jedinicu intenzivnog liječenja, nalazi se u dubokoj komi i priključen je na respirator.

Ljekari se bore za njegov život i pitanje je hoće li preživjeti.

1 komentar

  1. I am without words. This can be a superb blog site and extremely participating also. Fantastic works of art! That is not in fact a lot originating from a good newbie article writer much like me, nonetheless it’s all I may merely point out following diving in your content. Good sentence structure as well as language. No more just like some other sites. A person actually know very well what you?re talking about too. Lots that you just helped me want to explore much more. The blog site has turned into a stepping-stone for me personally, my friend.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com