Priča Amerikanca koji je preživio 9/11 i napad u Parizu - Volim Podgoricu

Priča Amerikanca koji je preživio 9/11 i napad u Parizu

Amerikanac Metju koji živi u Parizu otkrio je medijima svoju nevjerovatnu priču kako je preživio teroristički napad u dvorani Bataklan u Parizu.

Metju, koji je otkrio samo svoje ime, preživio je i 11. septembar u Njujorku a tada se nalazio u podnožju Svjetskog trgovinskog centra kada su se u kule zabili avioni 2001. godine.

U Parizu je ranjen u nogu, ali je nastavio da puzi prema izlazu iz dvorane.

“Puzao sam centimetar po centimetar. U jednom trenutku, vidio sam izlaz ispred sebe, udaljen oko metar. Jurio sam Menhetnom 11. septembra, ali je ovo bilo hiljadu puta gore. Pravio sam se mrtav. U jednom trenutku neko me je povukao za ruke. Nijesam imao snage podići pogled“, priča on.

Kako navodi, u pomoć pred Bataklanom mu je pritekao novinar Le Monda Danijel Pseni.

U jednom od najgorih terorističkih napada na evropskom tlu, drugom ove godine u Francuskoj, napadnuti su restorani, kafići, nacionalni stadion i koncertna dvorana. Policija je saopštila da je najmanje 112 mrtvih u pomenutoj dvorani gdje su teroristi držali i ubili veliki broj talaca, prije nego što su specijalci uletjeli u dvoranu.

U tom trenutku trojica terorista su se raznijela ekplozivom kojim su bili opasani, dok je posljednjeg policija ubila prije nego što je uspio to da učini.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com