Golubović ne zna ko bi imao motiv da mu naudi - Volim Podgoricu

Golubović ne zna ko bi imao motiv da mu naudi

Nepoznata osoba aktivirala je eksplozivnu napravu ispred dvorišta kuće u kojoj živi majka bivšeg službenika Agencije za nacionalnu bezbjednost Duška Golubovića, u naselju Gornja Gorica.

Današnji štampani mediji pišu da je napadača snimila sigurnosna kamera, na čijem zapisu se jasno vidi muškarac sa kapuljačom na glavi, koji prolazi pokraj ograde i ispred kapije ostavlja kesu.

Tačno 12 minuta kasnije, naprava iz kese je eksplodirala i odvalila ogradu ispred kuće, u kojoj u momentu napada nije bilo nikoga.

Popucala su i stakla na okolnim kućama, dok su sitni djelovi ograde nađeni u dvorištu preko puta.

Policije je obavila uviđaj i za sada nije utvrđeno o kakvoj je eksplozivnoj napravi riječ.

Prema nezvaničnim informacijama, Golubović je juče dao izjavu inspektorima podgoričke policije u kojoj je naveo da mu nije poznato ko bi imao motiv da postavi eksploziv ispred dvorišta kuće u kojoj živi njegova 80-godišnja majka.

On je tom prilikom navodno, rekao da u toj kući, u kojoj u momentu eksplozije nije bilo nikog, ne živi već deset godina.

Golubović je ustvrdio da nije imao prijetnje koje bi ukazale na trag počinioca te da se slobodno kreće i nije se osjećao ugroženo. Golubović je više od 20 godina bio službenik ANB-a, ali mu je u aprilu po automatizmu, u skladu sa zakonom po kojem je trećina službe penzionisana, prestao radni odnos i čeka raspoređivanje u neku drugu službu.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com