Kako da prepoznate da li djevojka ima silikone – bez pipkanja - Volim Podgoricu

Kako da prepoznate da li djevojka ima silikone – bez pipkanja

1. Stoje preblizu

Većina žena ima oko 3 do 5 santimetara prostora između grudi, ali implanti značajno smanjuju taj jaz. Ako izgleda kao da se grudi dodiruju na sredini, onda su vjerovatno lažne.

“Kada doktori stave implante u grudi, i to će postaviti grudi jako blizu, skoro na sredini grudnog tijela”, kaže doktor Rov.

2. Stoje previsoko

Drugi ćorsokak: njene grudi su postavljene previsoko. Obično one treba da budu u ravni pazuha, ali neuspjeli posao operacije grudi je kada one idu iznad te ravni. Ovo je lak način da primijetite kada žene nose kupaće kostime jer puš ap brushalter može značajno da ih podigne.

3. Izgledaju kao dinje

Prirodne grudi imaju oblik kruške ili suze, ali ako njene djeluju kao velike krupne dinje, to je očigledan znak da su vještačke. Za razliku od pravih grudi, koje su prirodno popunjenije na dnu, implanti su ravnomjerno raspoređeni silikonom ili sa fiziološkim rastvorom od vrha do dna, stvarajući savršeno okrugli oblik.

4. Možete da primijetite ožiljke

Plastični hirurzi obično koriste pristupne tačke na tijelu kako bi stavili implanti, ali svi ostavljaju ožiljke: pupak(potražite ožiljak oko santimetar iznad), ožiljak ispod grudi (dva simetrična reza na dnu grudi), oko bradavice (ali ona mora da bude u toplesu kako biste to vidjeli), pazuh gdje su ožiljci najvidljiviji.

Ako žena nosi majicu na bratele i podigne ruke, potražite na obje strane ožiljke od po 5 santimetra. Za razliku od pupka, to može da bude ožiljak sa neke druge operacije, recimo slijepog crijeva.

5. Možete da čujete…

Ako stavite uho na njene grudi i zvuči kao da ste na plaži, možete biti sigurni da su grudi lažne. Treba vam samo jako tiha soba da ovo čujete, ali ovo je zaista znak koji možete da čujete, a ne da vidite: Žene sa slanim implantima ponekada odaje zvuk “sluuuš” kada se prebace sa jedne na drugu stranu. To je vjerovatno posljedica toga što kada je hirurg popunjavao implante unutar ženskih grudi. Ako se implant ne napuni do kraja rastvorom, to stvara džep vazduha koji se čuje. To nije nešto što biste primijetili kada žena hoda ulicom, ali svakako možete da čujete u intimnoj atmosferi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com