(FOTO) Predsjednik Makedonije pozdravio Podgoričanina Jovana Aleksića - Volim Podgoricu

(FOTO) Predsjednik Makedonije pozdravio Podgoričanina Jovana Aleksića

Makedonski festival “Zlatno slavečje” opravdao je očekivanja mnogobrojne publike u dvorani Boris Trajkovski u Skoplju, a naš Jovan Aleksić, u ulozi gosta, pobrao je simpatije čak i predsjednika Makedonije Đorđa Ivanova.

Muzički festival održava se neprekidno već 45 godina u okviru obilježavanja Dana oslobođenja Skoplja, a karakterišu ga dječje pjesme o ljubavi, miru u svijetu, prirodi, igri, ljudskim vrijednostima.

Baš kao i prethodnih godina, opet je legendarna dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta tokom muzičkog spektakla, a kao što su Dnevne novine ranije objavile, među specijalnim gostima, rame uz rame s Danielom Kajmakoskim i drugim zvijezdama, bila je “Pinkova zvezdica” Podgoričanin Jovan Aleksić. On se iz Skoplja vratio nedavno, a za DN je otkrio da je na festivalu proveo nezaboravne trenutke, naročito imajući u vidu da je bio u prilici da se druži s poznatim kolegama, ali i sa Ivanovim, s kojim se i fotografisao.

“Čast mi je što sam bio dio spektakla. Publika je bila sjajna, podržala me je gromoglasnim aplauzom, baš kao i domaće zvijezde. I druženje s predsjednikom u njegovoj rezidenciji je bilo fenomenalno. Osjećao sam se sjajno, nevjerovatno je koliko Makedonci vole muziku. Jedva čekam da opet budem njihov gost”, oduševljen je Aleksić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com