PODGORICA: Aleksandar Keković: SIGURAN DA NIJE BACAO BOMBE U TOLOŠIMA - Volim Podgoricu

PODGORICA: Aleksandar Keković: SIGURAN DA NIJE BACAO BOMBE U TOLOŠIMA

Optuženi Keković rekao da ostaje kod izjave date istražnom sudiji – da se posvađao sa djevojkom i da je otišao na stan da spava.

Iako je, kako je rekao, bio pijan i ne sjeća se gotovo ničega, Aleksandar Keković kazao je da je siguran da nije u oktobru bacao bombe u Tološima.

To je saopštio u podgoričkom Osnovnom sudu, gdje odgovara za bombaške napade ispred kuća Aleksandra Vukadinovića i Đorđija Vratnice.

Rekao je da se  jedino  sjeća da se sporne noći posvađao sa djevojkom i da sumnja da mu je neko namjestio bombaške napade.

Na pitanje sudije Rada Ćetkovića – oko čega se posvađao s djevojkom i u koje vrijeme su izašli iz kafića, Keković je ponovio da se ne sjeća, jer je bio “veoma pripit”.

“Ostajem kod izjave koju sam dao sudiji za istrage”, rekao je Keković.

On je ranije sudiji za istrage Miladinu Pejoviću objasnio da je te noći bio u kafiću sa djevojkom, da se tamo “posvađao sa nekim” i nakon toga krenuo kući.

“Kako smo se posvađali, ona je otišla, ali se vratila da mi da ključeve od stana koji povremeno iznajmljujem i tamo sam prespavao”, rekao je tada Keković.

Suđenje se nastavlja 7. decembra, za kada je planirano saslušanje oštećenih i svjedoka, među kojima je i Kekovićeva djevojka, jer se niko od njih nije pojavio na jučerašnjem pretresu.

On je optužen za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, tako što je oko tri sata iza ponoći u dvorište Vukadinovića bacio ručnu bombu, koja je oštetila vozilo i fasadu kuće Vukadinovića.

Zatim je, kako piše u optužnom aktu, bacio bombu i u dvorište Vratnice, od koje je takođe oštećena fasada kuće.

Iz policije je ranije saopšteno da se sumnja da je Keković, nakon tuče sa jednim prijateljem Vukadinovića, odlučio da se sveti bombama.

Navodno se kuća Vratnice greškom našla na meti Kekovića, koji je u Tološima tražio kuću osobe s kojom se fizički obračunao par sati prije toga.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com