PODGORICA: ŠOK: Nakon razbijenog Arisa, Jovović podnio ostavku - Volim Podgoricu

PODGORICA: ŠOK: Nakon razbijenog Arisa, Jovović podnio ostavku

Igor Jovović podnio je ostavku na mjesto trenera KK Budućnost, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Šokantna vijest stigla je iz tabora crnogorskog šampiona poslije sjajne igre i pobjede nad Arisom u Evrokupu, a Jovović je ovu odluku donio zbog privatnih obaveza.

“Igor Jovović je predsjednika i upravu kluba informisao o nemogućnosti da u predstojećem periodu vodi ekipu zbog privatnih obaveza, koje su mu prioritetne. Rastanak trenea Jovovića sa klubom, kao i saradnja u proteklom periodu bili su na najvišem nivou. U prethodne dvije i po godine sa Igorom na kormilu Budućnosti, napravili smo najveće uspjehe u ABA ligi od osnivanja. Prošle sezone osvojili smo drugo mjesto i bili ozbiljan kandidat za ulazak u Evroligu. Bez obzira što ove sezone bilježimo odlične rezultate i nalazimo se na prvom mjestu u regionalnom takmičenju i da smo pobjedom nad Arisom napravili veliki korak ka plasmanu u sljedeću rundu Evrokupa, razumijemo odluku Jovovića. Klub se Jovoviću zahvaljuje na saradnji i želi mu sreću u nastavku karijere”, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Igor Jovović je preuzeo Budućnost u aprilu 2013. godine, kada je Dejan Radonjić, tadašnji prvi trener potpisao za Crvenu zvezdu. Sa Podgoričanima je dominirao u domaćim okvirima, izuzev jednog trofeja u Kupu, a bilježio je i zapažene rezultate na međunarodnoj sceni.

Budućnost je prošle sezone bila na pragu plasmana u Evroligu, kada je poslije pet mečeva eliminisana od Cedevite u polufinalu regionalnog takmičenja.

2 komentara

  1. Nice post. I understand something very complicated on distinct blogs everyday. It will always be stimulating to see content from other writers and rehearse a specific thing at their store. I’d prefer to use some together with the content in my small weblog whether you don’t mind. Natually I’ll provide a link on the internet weblog. Many thanks sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com