Podgoričanin Bojan Prelević ima samo 9 godina, a već ga “mjerkaju” veliki klubovi! - Volim Podgoricu

Podgoričanin Bojan Prelević ima samo 9 godina, a već ga “mjerkaju” veliki klubovi!

 

Talentovani devetogodišnji Podgoričan Bojan Prelević, o kojem smo već pisali, nastavlja da niže svoje fudbalske pobjede i gazi ka fudbalskim vrhovima. Bojan je ove godine, po drugi put zaredom, izabran je za najboljeg osnovca sportistu od 7-14 godina Crne Gore.

Vanserijski talenat: Bojan Prelević
Vanserijski talenat: Bojan Prelević

Svečano uručenje nagrada održaće se 3, decembra u hotelu Podgorica

Bojan je dobio ovu nagradu iz oblasti znanja i sporta i dobio godišnju nagradu Komercijalne Banke Budva. Bojan ima sve petice u školi, i manogo golova i fudbalskih uspjeha u dresu FK Kalco.

Kako su nam rekli njegovi treneri i otac, Bojan je sada i na velikom terenu u formacijama 7 plus 1 na Kiker Kupu, Max Sport Youth cupu, i nedavno Evropskom izazovu dao na ta tri turnira 30 golova i bio odličan asitent, što je jasan pokazatelj velikog talenta, ali i rada.

Bojan je do sada je za Kalco u ligi, na turnirima, ostalim utakmicama postigao čak 429 golova.

Ovaj vanserijski talentovan dječak je za godinu i po igrao za obje generacije FK Kalca i osvojio je 11 pehara, zajedno sa svojim timom stigao do zlata, a on proglašen za najboljeg igrača u generaciji 2006 i strijelca lige. Bio je do sada na 5 kampova, a već su ga zapazili iz nekolko inostranih klubova.

Pred Bojanom je sigurno sjajna fudbalska karijera. Pogledajte ove nevjerovatne golove:

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com