Partija pristalica Ivana Brajovića osnovala MO Topolica: Cilj je 1.500 glasova - Volim Podgoricu

Partija pristalica Ivana Brajovića osnovala MO Topolica: Cilj je 1.500 glasova

Medijski tim Partije pristalica Ivana Brajovića saopštio je da su u Baru osnovali Mjesni odbor Topolica i da im je cilj da osvoje 1.500 glasova.

U saopštenju se navodi da je na čelu MO Topolica koji ima 51 člana predsjednik diplomirani pravnik Danilo Orlandić, da su potpredsjednici načelnik Komunalne policije Dragan Radulović, diplomirana pravnica Aleksandra Nikezić Grabež i direktor Sportskog centra Topolica Branislav Bane Nenezić, te da je sekretar diplomirani ekonomista Sendi Sinanović.

Prema istim navodima, Danilo Orlandić je istakao da na Topolici postoji veliki politički prostor  “i da izbornu ljestvicu treba postaviti visoko”.

“Svojim dosadašnjim radom, tim koji je formiran na Topolici će pokazati da podrška 1.500 građanki i građana Bara nije nedostižna, već vrlo realna i ostvariva. Vjerujem da ćemo u tome uspjeti i da ciljeve uvijek treba visoko postaviti. Doći ćemo pred vrata svakog građanina da bismo barijere koje su nekad opterećivale sve nas, razbili”, rekao je Orlandić.

Na konstitutivnoj sjednici ovog odbora, potpredsjednik Opštine Bar Zoran Pajović je pored ostalog rekao da u Baru “na sreću svih građana, podgorički recept iz ‘kolašinske kuhinje’ nije prošao”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com