UBISTVO: Uhapšena “Pinkova zvezda” zbog sumnje da je ubio ljubavnicu! - Volim Podgoricu

UBISTVO: Uhapšena “Pinkova zvezda” zbog sumnje da je ubio ljubavnicu!

Zoran Gromović, prošlogodišnja “Pinkova zvezda”, uhapšen je zbog sumnje da je svojim vozilom više puta pregazio ljubavnicu Jelenu Tursum.

“Policiji je u subotu oko 5.30 prijavljeno kako je u travničkom prigradskom naselju Gornje Putićevo pronađeno beživotno žensko tijelo. Inspektori su naknadno utvrdili da je riječ o državljanki Srbije koja je privremeno bila nastanjena u Kaknju. Tačne okolnosti se još utvrđuju”, naveo je Rusmir Prohan, portparol MUP-a SBŽ.

Na mjestu događaja zatečen je i Zoran Gromović, koji je ubrzo uhapšen pod sumnjom da je pasatom udario nesrećnu ženu.

Kako neslužbeno saznaje Večernji list iz MUP-a, dan kasnije je pred županijskim tužiocem Mehom Bradićem tvrdio kako to nije namjerno učinio, nego da se radilo o nesrećnom slučaju te da se zbog pijanstva ne sjeća svih pojedinosti.

Tužilac je naložio vještačenje vozila i obdukciju tijela koja je pokazala kako je Jelena zadobila višestruke povrede, što tek može ukazivati da je i više puta pregažena.

Kako se spominje, oni su bili u ljubavnoj vezi, a svemu je najvjerovatnije prethodila svađa koja je tragično završila.

1 komentar

  1. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thanks , I’ll try and check back more frequently. How frequently you update your site?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com