Hotel Regent predstavio ponudu na sajmu u Kanu - Volim Podgoricu

Hotel Regent predstavio ponudu na sajmu u Kanu

Direktor prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro Roko Palmic, predstavio je ponudu hotela na upravo održanom Međunarodnom sajmu luksuznih putovanja koji je trajao od 30. novembra do danas u Kanu, saopšteno je iz te kompanije.

Regent Porto Montenegro promovisan je u okviru Regent Hotels & Resorts grupacije. Ovaj događaj na globalnom nivou okuplja hotelijere i druge subjekte iz sektora luksuznog ugostiteljstva, relevantne medije i potencijalne klijente.

Sajam u Kanu svake godine ugosti oko 3000 učesnika koji reprezentuju više od 100 zemalja, a tokom sajma dogodi se više od 50.000 poslovnih susreta. Ove impozantne brojke, isiču oni,  potvrđuju da se radi o jednom od najznačajnijih događaja u svijetu luksuznog ugostoteljstva.

Na kalendaru ILTM sajmova za 2016. godinu nalaze se turističke metropole poput: Tokija, Kejptauna, Sao Paola i Šangaja.

„Nakon predstavljanja u Moskvi, Las Vegasu i Londonu, ILTM sajam u Kanu bio je idealna prilika da Regent Porto Montenegro zaokruži listu promotivnih aktivnosti za ovu godinu i spremno dočeka početak uspješne 2016“, naglasio je Roko Palmic ovim povodom.

1 komentar

  1. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back in the future. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com