(VIDEO) Američki nosač aviona UPLOVIO U SPLIT, a za njim i PROSTITUKE koje je doveo glavni crnogorski makro - Volim Podgoricu

(VIDEO) Američki nosač aviona UPLOVIO U SPLIT, a za njim i PROSTITUKE koje je doveo glavni crnogorski makro

Ponos američke armije, nosač aviona “Hari S. Truman”, uplovio je u Brački kanal i usidrio se na dva kilometra od Gradske luke u Splitu.

“Hari S. Truman”, čija je nosivost 85 aviona i 20 helikoptera, boraviće u Splitu do 9. decembra u okviru partnerske saradnje sa hrvatskom vojskom.

Posada broda ima 4.922 člana, a pripada sastavu čuvene američke Šeste flote koja je stacionirana u Napulju.

Zbog toga su se ovih dana u Split prema pisanju Slobodne Dalmacije sjatile i prostituke koje obično ljeti rade u Crnoj Gori, a doveo ih je navodno glavni crnogorski makro.

Kako su organizovani lanci prostitucije u Dalmaciji policijskim akcijama razbijeni u poslednjih nekoliko godina (u Splitu, Šibeniku i Zadru), saznajemo od povjerljivog sagovornika da je za američku klijentelu stigla grupa od četrdesetak prostitutki glavnog makroa iz Crne Gore, koji sa svojim “djevojkama” drži cijeli Jadran, od Portoroža preko Rijeke, pa do Dubrovnika, te dalje do Kotora, Herceg Novog, Budve, Bara i Ulcinja. Djevojke su mahom iz Tivta i Budve, ali ih ima i iz Beograda – navodi Slobodna Dalmacija.

Ovaj list navodi i da se cijene usluga za seks sa ovim djevojkama kreću od 100 do 300 eura, odnosno od 300 do 500 za grupni seks.

Pogledajte kako izgleda moćni nosač aviona i napišite nam vaše mišljenje o tome da li je prostitucija na Jadranskom moru uzela previše maha.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com