Pucnjava u Zagrebu ranjen vlasnik portala Dnevno.hr - Volim Podgoricu

Pucnjava u Zagrebu ranjen vlasnik portala Dnevno.hr

Nepoznati počinilac oko 19 časova pucao je iz vatrenog oružja na Selskoj cesti u Zagrebu i tom prilikom ranio jednu osobu.

Prema prvim informacijama, napadač je iz pištolja pucao u nogu žrtve.

Na benzinskoj pumpi u Selskoj cesti u Zagrebu danas oko 18.50 sati došlo je do pucnjave. Policija je izvijestila da je vatrenim oružjem ranjena jedna osoba. Prema neslužbenim informacijama osoba je ranjena u nogu. Navodno je ranjen Majkl Ljubas, vlasnik portala Dnevno.hr.

Policija je brzo došla na mjesto događaja sa šest vozila. Stiglo je i vozilo Hitne pomoći. Policija je donijela lampe, osvetljavaju područje i traže tragove. Na terenu je više od 20 istražitelja.

Navodno su napadači sjedjeli u kafiću pored benzinske. Navodno su bila trojica. Policija je blokirala kafić. Niko ne može ni van ni unutra. Vlasniku su rekli da zamrači sve da se ništa ne vidi. Policija je na ulazu. “Češljaju” okolne ulice i garaže, a na terenu su i forenzičari. Cijela ulica iza benzinske postaje je blokirana. U pokrajnjim ulicama se vide kapljice krvi. Hitna je otišla bez sirena – ispričao je čitaoc.

Susjedi tvrde da nijesu čuli pucnjavu pa se sumnja da su napadači koristili prigušivače.

(Index.hr/ 24sata.hr)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com