LAVICE PREGAZILE MAĐARICE! - Volim Podgoricu

LAVICE PREGAZILE MAĐARICE!

Rukometašice Crne Gore pobijedile su Mađarsku sa nevjerovatnih 32:15 (17:9) u trećem kolu grupne faze Svjetskog prvenstva u Danskoj.

Briljantno su odigrale izabranice Dragana Adžića. Mađarice su bile nemoćne i jedino se tokom utakmice postavljalo pitanje konačne razlike.

Igrom je komandovala Milena Raičević, razigrala se u prvom dijelu na krilu Majda Mehmedović, a veliki doprinos je dala standardno odlična Kaća Bulatović.

Među stativama je bila fenomenalna Sonja Barjaktarović i na kraju je epilog takve partije je pobjeda od 17 golova razlike nad jednom od ekipa koje konkurišu za visok plasman u Danskoj.

Sve je odlučeno u prvom poluvremenu. Odbranom smo zaustavili Mađarice, njihovo ubojito oružje dobar šut sa bekovskih pozicija i primili večeras isti broj pogodaka, koliko prekjuče od Japana za poluvrijeme.

Već na startu nastavka Crna Gora je stekla dvocifrenu prednost i bilo je jasno da se Mađarska neće moći vratiti u meč.

Razigrale su se praktično sve igračice, a čak je i mlada Đina Jauković pokazala sa kakvim udarcem sa devet metara raspolaže jer je pogodila četiri fantastična gola.

Milena Knežević, Majda Mehmedović i Katarina Bulatović dale su po šest pogodaka, a na golu je blistala na kraju igrač utakmice Sonja Barjaktarović

U sljedećem kolu sjutra od 16.15 Crna Gora će odmjeriti snage sa autsajderom Tunisom.

Međutim, već sada je jasno da ćemo u petak (20.45) protiv Danske igrati za prvo mjesto u grupi pred osminu finala.

(Cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com