MILAČIĆ: NATO zastavu je zapalila PLAMTEĆA KUGLA! - Volim Podgoricu

MILAČIĆ: NATO zastavu je zapalila PLAMTEĆA KUGLA!

Novinar Marko Milačić izjavio je danas cetinjskom tužiocu da je NATO zastavu, na jarbolu na ulazu u Cetinje, prije dvije noći, zapalila – plamteća kugla!

Milačića je danas, nakon što je odbio da se odazove pozivu tužioca sa Cetinja da da izjavu u vezi paljenja NATO zastave, privela policija. On je preksinoć na svom Fejsbuk nalogu postavio fotografije i video snimak paljenja NATO zastave i napisao da mu čast što je bio “dio te ekipe”.

Marko Milačić: Bila je čast biti dio ekipe koja je zapalila NATO zastavu!

Evo KO je zapalio NATO zastavu na Cetinju!

Uprava Cetinja: Očekujemo da nadležni kazne odgovorne za spaljivanje NATO zastave

-Vidjeli smo nevjerovatnu pojavu. Nešto što liči na vatrenu kuglu letjelo je iz pravca Lovćena, pa preko Orlovog krša prema nama. Ta iskra, da je tako nazovem, na trenutak se spustila u Cetinje, pa se ubrzo zatim podigla i pjavila nedaleko od nas kod kružnog toka, kazao je Milačić tužiocu. On je, zatim, ispričao kako je kugla letjela i zastala kraj jedne od tri zastave na jarbolima ispred Cetinja – NATO zastave. marko

Odgovarajući na pitanje šta je tražio na Cetinju, kazao je da je išao sa društvom da provjeri da li je “Cetinje, dan nakon dobijanja pozivnice, počelo da dobija obrise evrpske metropole”.

marko1

“Evo svi detalji o paljenju NATO zastave, puna istina, sve što sam kazao nadležnim organima, u stanici policije na Cetinju, koji će nakon ovoga da odluče kako da kvalifikuju djelo.

Marko Milačić Foto Facebook
Marko Milačić Foto Facebook

Nije riječ o osobi, već o ideji.

Sada se čeka samo NATO”, napisao je Milačić na svom Fejsbuk profilu.

 

 

1 komentar

  1. Сјајан је, овако нешто добро нисам одавно чуо, генијалац, свака част!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com